EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
71
kliks
37
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
34
kliks
33
kliks
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36656 tot 36660 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 29 januari 2013

FICO over de studentenleningen in de VS:

The last time we looked at the most underreported debt crisis sweeping the land, which is nothing short of the second coming of subprime, namely the student loan bubble, we posted "the scariest chart of the quarter" in which the Fed had finally caught up with our prior data showing that student loan delinquency had soared to some 11% from the 9% reported in the previous quarter, even as the Fed disclosed it had issued some $42 billion in Federal student loans in the same quarter, and a cumulative $956 billion, a number which as of December 31 is certainly over $1 trillion. This number was lower than the one we had shown previously, or a default rate of some 13.4%, sourced by the DOE. As it turns out both we and the Fed were optimistic.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: dinsdag 29 januari 2013

De valutaoorlog in kaart gebracht

Zero Hedge plaatste een aantal kaartjes die precies laten zien hoe valuta als de euro, dollar, pond en yen presteren ten opzichte van andere belangrijke valuta. Japan heeft de laatste slag in deze race naar de bodem gewonnen, want de yen verzwakte het afgelopen jaar tegenover alle andere valuta. De euro blijkt een relatief sterke munt te zijn.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 29 januari 2013

EFSF plaatst obligaties voor 5 miljard euro

Het Europese noodfonds EFSF heeft dinsdag obligaties geplaatst met een looptijd van 5 jaar ter waarde van in totaal 5 miljard euro. Dat maakte het EFSF dinsdag bekend.

[...]

Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: dinsdag 29 januari 2013

Er blijft nog welgeteld 217 dollar over in de schatkist van Zimbabwe. Dat heeft Tendai Biti, de minister van Financiën van het Afrikaanse land, dinsdag gezegd.

Er blijft nog welgeteld 217 dollar over in de schatkist van Zimbabwe. Dat heeft Tendai Biti, de minister van Financiën van het Afrikaanse land, dinsdag gezegd.

"Vorige week, nadat we onze staatsambtenaren hadden uitbetaald, bleef er nog precies 217 dollar over in onze schatkist", zei M. Biti aan een groep journalisten, opmerkend dat een aantal van zijn toehoorders waarschijnlijk een stuk rijker waren dan de staat waarover ze verslag uitbrengen.

Lees verder op vandaag.be
Geplaatst op: dinsdag 29 januari 2013

Huidige obligatiemarkt lijkt sprekend op die van 1994!

De huidige obligatiemarkt lijkt sprekend op die van 1994. Ook toen herstelde de economie van een zware recessie, de groei versnelde, er waren nog geen tekenen van inflatie en de rentevoeten op de langdurige obligaties stegen. Op het laatste na, is de gelijkenis dus treffend. Geldt dit dan ook voor de evolutie van de rentevoeten?

Door de aantrekkende economie en de stijgende rentevoeten was Alan Greenspan en de Federal Reserve genoodzaakt om de korte termijn rentevoeten op te trekken om zo inflatie te bestrijden. Het gevolg was dat de rente op de langdurige obligaties nog sneller steeg. Indien 2013 een kopie van 1994 zou worden, zal dit een bloedbad zonder weerga teweeg brengen op de obligatiemarkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs