EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36681 tot 36685 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 28 februari 2013

Starters betalen zich blauw aan 'Blok-hypotheek'

Voor starters biedt de nieuwe duo-hypotheek van minister Blok (Wonen) een verleidelijk maar ongunstig alternatief voor de annuïteitenhypotheek. De Consumentenbond vergeleek de hypotheekconstructies en concludeert dat starters zich uiteindelijk blauw betalen aan de nieuwe 'Blok-hypotheek'. De duo-hypotheek kent lage maandlasten, maar na 30 jaar is een duo-hypotheek van twee ton nominaal ruim €50.000 duurder dan een annuïteitenhypotheek van hetzelfde bedrag.

Lees verder op blogspot.nl
Geplaatst op: donderdag 28 februari 2013

Premier Japan wil bondgenoot op centrale bank

De Japanse premier Shinzo Abe heeft voorzitter Haruhiko Kuroda van de Aziatische Ontwikkelingsbank voorgedragen als nieuwe president van de centrale bank.

Kuroda staat bekend als voorstander van meer stimulering van de economie door de centrale bank, precies zoals Abe dat wil.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 28 februari 2013

EU legt bonussen bankiers aan banden

Aandeelhouders mogen bankiersbonussen nog wel verdubbelen. EU-lidstaten en het Europees Parlement hebben woensdagavond eindelijk een akkoord over de maatregelen bereikt, meldde de CDA-fractie.

Aan de deal gingen tien maanden van moeizame onderhandelingen vooraf. Vooral Groot-Brittannië met zijn grote financiële sector lag dwars en weigerde in eerste instantie de bonussen te beperken.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 27 februari 2013

Gevangen in visuele cirkels

In vorige blogs had ik al uitgelegd dat deze crisis precies het tegenovergestelde is van de crisis van 1980. Goud en zilver gedroegen zich toen anders en vooral om andere reden. Toch zie je steeds meer desinformatie hierover op internet verschijnen. Een goudgrafiek van 1970 – 1980 hoeft zeker niet de goudgrafiek van nu te zijn. De hele economische toestand was anders. De 1980 crisis was een inflatiecrisis waarin we op een haar na de hyperinflatie miste. De crisis werd daarna bewust opgezet om de uit de hand gelopen inflatie in te dammen. Er was in de jaren 70 veel te veel geld bijgeprint door de banken d.m.v. kredietverstrekking. Dat gingen centrale banken te lijf door de rente zo hoog mogelijk te zetten om de oververhitte economie tot stilstand te brengen.

Lees verder op The SilverMountain
Geplaatst op: woensdag 27 februari 2013

USA schuldencrisis perfect uitgelegd

Dit is mijn favoriete uitleg m.b.t. de USA schuldencrisis, omdat het simpel en duidelijk wordt gepresenteerd. Het schulden bedrag weergegeven is inmiddels achterhaald, daar het momenteel $16 biljoen bedraagt, maar dit doet geen afbreuk aan de uitleg. In tegendeel het laat juist zien, dat de schuld alleen maar groter kan worden.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs