EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36696 tot 36700 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 20 februari 2013

'Crisisheffing mogelijk strijdig met Europees recht'

De 16 procent crisisheffing die werkgevers over het in 2012 verdiende fiscale loon van hun werknemer moeten afdragen aan de Belastingsdienst is mogelijk in strijd met het Europees recht. "Uit een uitspraak die het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden vorige week heeft gedaan in een door KPMG Meijburg & Co aangespannen procedure blijkt dat de Nederlandse crisisheffing mogelijk in strijd is met het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens", zegt Robert van der Jagt van KPMG Meijburg & Co.

Lees verder op blogspot.nl
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2013

CO2-emissierechten kost Europeanen $ 300 miljard

De handel in CO2-emissierechten in de EU wordt geconfronteerd met een regelrechte ramp. Het project is een miljarden flop aan het worden. Vanwege de extreme prijsdaling van CO2-certificaten kunnen er nu geen investeringen meer gefinancierd worden, en de Europese belastingbetalers betalen voor dit debacle.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2013

Wil het economisch wonder IJsland overstappen naar de euro?

IJsland was een van de weinige landen die zijn banksector liever failliet liet gaan dan de bevolking ervoor te laten opdraaien. Dit heeft het land in een diepe depressie gestort, maar de gevolgen waren een klein economisch wonder. IJsland herstelde enkele jaren na de klap en de economie bloeit weer als voorheen, zonder een enorme schuldenberg.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2013

'Zelf arts kiezen binnenkort niet meer vergoed'

AMSTERDAM - Wie zelf een zorgverlener wil uitkiezen zal daar op korte termijn misschien niet meer volledig door zijn zorgverzekeraar voor vergoed worden. VVD en PvdA steunen dit plan.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2013

Fortis-zaak: Hele bankwereld zal zich moreel moeten verantwoorden

Dat het Brusselse parket aanstuurt op een proces tegen zeven ex-bestuurders van Fortis, is niet alleen van belang voor de schadevergoeding aan de aandeelhouders, een dergelijk proces zal ook een groot maatschappelijk belang hebben. Dat zegt advocaat Geert Lenssens, advocaat van een reeks Fortis-aandeelhouders. "Met in het achterhoofd de talrijke wantoestanden in de bankwereld van de voorbije jaren, zal dit een proces zijn waar de hele bankwereld zich moreel zal moeten verantwoorden", klinkt het.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs