EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
70
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36721 tot 36725 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 15 februari 2013

Eneco laadt leaseauto’s met Nederlandse wind

Eneco gaat oplaadpunten voor elektrische leaseauto’s installeren, waar gegarandeerd Nederlandse windenergie uitkomt.

Het energiebedrijf wil met de introductie van Eneco Elektrisch Laden het bedrijfsleven stimuleren om elektrisch te rijden. Daarom werken ze samen met verschillende leasebedrijven, waarvan Alphabet Autolease de grootste is. Eneco ziet de laadpalen als eerste stap om marktleider te worden op het gebied van elektrisch vervoer.

Lees verder op duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 februari 2013

Europese leiders met de handen in het haar over koers Euro

Het zal duidelijk zijn dat de Euro-zone niet bepaald zit te springen op een verdere stijging van de koers van de Euro. Die heeft tov van de Yen een indrukwekkende jump gemaakt en dat heeft de exportpositie van de Europese bedrijfswereld bepaald geen goed gedaan.

Het probleem is echter dat Europa niet goed weet hoe te reageren op de koersbewegingen op de valutamarkten. De reacties na afloop van de G-7 meeting lieten daar weinig misverstanden over bestaan. In 1ste instantie praatte de 7 grote industrielanden de Yen zelfs verder naar omhoog.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 15 februari 2013

Frankrijk plant extra geldrestricties

denkt Frans Eerste Minister Jean-Marc Ayrault erover na om cash transacties boven de € 1.000 te verbieden. Op die manier hoopt het meer zwart geld uit de markt te drijven en meer inkomsten te genereren om de begrotingsdoelstellingen te bereiken.

De Franse staat is dringend op zoek naar extra euro's. Het verbod op cashtransacties voor Franse inwoners wordt verlaagd van € 3.000 naar € 1.000. Voor buitenlanders wordt het plafond verlaagd van € 15.000 naar € 10.000. De nieuwe maatregel zou in voege treden tegen het einde van het jaar.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 15 februari 2013

Goud beleefd grootste wekelijkse daling sinds December

Eerder deze week werd ook al bericht dat goud alleen maar aan het dalen is, en een koers van 1640 dollar per troy ounce niet ondenkbaar zal zijn. Nog in dezelfde week is het dan zover: Goud is vandaag al onder de 1640 dollar gekropen.

Lees verder op prijsvangoud.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 februari 2013

Kandidaat BoJ chef: Nieuwe verruiming in 2013 mogelijk

De mogelijke nieuwe Bank of Japan chef, Haruhiko Kuroda,

waarschuwt dat 2013 mogelijk opnieuw in het teken zal staan van nieuwe kwantitatieve verruiming. “Twee procent plus voor 2013 is mogelijk en kan voor meerdere jaren houdbaar zijn”, aldus de mogelijke opvolger van Masaaki Shirakawa. Het ongebreidelde opkopen van activa zou initieel pas starten in Januari 2014, maar zou mogelijk naar voren geschoven worden indien groei- en inflatiedoelen niet gehaald worden. Daarnaast is nog genoeg “substantiële ruimte voor monetaire verruiming” zegt Kuroda. Deze ruimte maakt de weg voor de centrale bank vrij om nog eens voor biljoenen aan nieuwe financiële activa op te kopen, waarbij zelfs het aankopen van aandelen niet uitgesloten kan worden.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs