EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36731 tot 36735 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 15 februari 2013

Duchatelêt: 'Ik raad de jonge mensen ook aan het land te verlaten als dat hier zo verder gaat'

Voor de ondernemer en ex-politicus Roland Duchatelêt gaat het in België, en zeker in Vlaanderen, de verkeerde kant op. Dat zegt de voorzitter van Standard Luik in Actua-Expert, vrijdag vanaf 18 uur te bekijken op Actua-TV, daarna te herbekijken in de nieuwslus tot zaterdagavond 18 uur.

Basisprobleem is onze overheid die veel te duur is. Om dat systeem te handhaven bestaat in België één van de hoogste fiscale aanslagvoeten ter wereld. De politiek heeft daarbij ook een verkeerd beeld van ondernemers, zo zegt Duchatelêt, wiens politieke beweging Vivant sinds 2007 nauw samenwerkt met de OpenVLD, in Actua-Expert:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 15 februari 2013

‘Obligaties worden steeds gevaarlijker’

De 10-jarige US Treasury bevindt zich opnieuw boven 2 %, gisteren werden op een veiling van 30-jarige US Treasuries 3,18 % betaald. Dat is het hoogste rendement sinds april 2012. De US plaatsten voor 16 miljard dollar aan obligaties met een looptijd van 30 jaar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 15 februari 2013

Beleggingsfondsen beheren recordvermogen

AMSTERDAM (ANP) – Nederland had in het vierde kwartaal van vorig jaar een recordaantal beleggingsinstellingen, die gezamenlijk ook een recordvermogen beheerden. Dat blijkt uit vrijdag gepubliceerde cijfers van De Nederlandsche Bank.

Lees verder op refdag.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 februari 2013

Greg Mannarino: Het is tijd om te wedden tegen Amerika

Volgens Greg Mannarino is Amerika goed op weg om het kneusje van de wereld te worden als 's werelds grootste schuldenaar. Volgens hem is het Amerikaanse systeem gebaseerd op de creatie van schulden tot in het oneindige.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 15 februari 2013

Kort nieuws van de dag

Ruim 60 procent van Griekse jongeren zit zonder werk

De werkloosheid onder jongeren in Griekenland blijft verder toenemen tot dramatische niveaus. Van de Grieken jonger dan 24 jaar had in november zowat 62 procent geen baan. Tijdens dezelfde maand een jaar eerder was dat nog 50 procent. Dat blijkt uit cijfers van het Griekse statistiekenbureau. De totale werkloosheidsgraad steeg in Griekenland in november 2012 tot 27 procent, van 26,8 procent een maand eerder. (

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs