EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36746 tot 36750 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 26 februari 2013

Italiaanse rente schiet omhoog

ROME - De rente op Italiaanse staatsobligaties is dinsdagochtend fors gestegen. Beleggers vrezen de economische gevolgen van de politieke impasse die in Italië dreigt te ontstaan na de verkiezingen van de afgelopen dagen.

De rente op 10-jarige Italiaanse obligaties klom dinsdag in de eerste handelsminuten van 4,5 procent naar 4,8 procent. Dat is het hoogste niveau sinds begin december vorig jaar.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 26 februari 2013

Italië stemt tegen besparingen, tegen de euro en tegen Europa

‘De overgrote meerderheid van Italianen stemde gisteren tegen de besparingen, tegen de euro en tegen Europa.’ Dat heeft de vice-voorziter van de democratische partij, Enrico Letta, gezegd. ‘Indien deze cijfers worden bevestigd, dreigt een aardbeving, niet enkel in Italië, maar in gans Europa.’

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 26 februari 2013

Goud verliest zijn glans

Afgelopen week was een zwakke week voor commodities. Hoewel goudliefhebbers ons wekelijks beloven dat de echte goudstijging nu op het punt van beginnen staat, lijkt het er meer op dat de grote jongens het goudschip zo langzamerhand aan het verlaten zijn. Het argument dat China flink goud aan het kopen is mag dan valide zijn, er zijn een aantal zwaarwegender argumenten te vinden die een lagere goudprijs voorspellen...

Lees verder op beurs.nl
Geplaatst op: dinsdag 26 februari 2013

Analisten over de daling van de goudprijs

De goudprijs is de afgelopen weken snel gedaald. Analisten verschillen met elkaar van mening over de exacte oorzaak van de daling en over de betekenis van deze daling voor de toekomstige prijsontwikkeling van goud.

Lees verder op belegger.nl
Geplaatst op: dinsdag 26 februari 2013

Goud staat op een keerpunt

Hetgeen we momenteel zien op de goudmarkt is het afgooien van de zwakkere spelers op de markt. De kleine beleggers worden geconfronteerd met dalende prijzen en langdurig wachten. Door nog eens goed aan de boom te schudden worden zo de zwakkere spelers uit de markt gezet waarna de stijging terug ingezet kan worden. De huidige correctie is mogelijk het definitieve keerpunt voor goud.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs