EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
55
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36746 tot 36750 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 11 februari 2013

Rusland heeft in tien jaar tijd 570 ton goud gekocht

Rusland heeft van 2002 tot en met 2012 in totaal 570 ton goud gekocht, zo blijkt uit data van de World Gold Council. Rusland begin eind 2005 actief goud te kopen en sindsdien is haar goudvoorraad aangegroeid van iets meer dan 200 naar bijna 958 ton goud. Met goud dekt de Russische centrale bank zich af tegen waardeverlies van buitenlandse valutareserves.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: maandag 11 februari 2013

715 bedrijven failliet in januari 2013

In januari 2013 zijn 715 bedrijven en instellingen (exclusief eenmanszaken) failliet verklaard. Het aantal faillissementen blijft hoog. In heel 2012 gingen bijna 7400 bedrijven en instellingen (exclusief eenmanszaken) failliet. Dat was het hoogste aantal dat ooit in een jaar werd gemeten.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 11 februari 2013

Parallelle munt is een zegen voor Europa

Harrie Verbon: "Het grote voordeel is dat het mogelijk wordt om lokaal te devalueren ten opzichte van de rest van Europa." Maarten Veeger: "Echte duidelijke voorbeelden met cijfers had hij niet. Nee, het doet het goed tijdens de campagne, zo'n lokale munt."

Dat zegt Harrie Verbon, hoogleraar Openbare Financiën Universiteit Tilburg. Maroni, een politieke bondgenoot van Silvio Berlusconi in Italië, de mogelijkheid om een alternatieve munt in te voeren naast de euro; een speciaal betaalmiddel voor de Italianen in het noorden van het land.

Lees verder op bnr.nl
Geplaatst op: maandag 11 februari 2013

77 duizend banen weg bij de overheid tot 2017

Tussen nu en 2017 zullen niet minder dan 77000 banen verdwijnen bij rijk en gemeenten. Dat blijkt uit de arbeidsmarktprognose van het UWV. De afgelopen jaren daalde het aantal werknemers bij de overheid ook al, in vijf jaar tijd met 12 duizend. De meeste banen verdwenen bij gemeenten (10 duizend). Bij Defensie verdwenen zo’n 6000 banen, eenzelfde aantal banen kwam er bij de politie juist bij. De reden van de krimp bij de overheid zijn de bezuinigingen.

Lees verder op welingelichtekringen.nl
Geplaatst op: maandag 11 februari 2013

Hele bankensector laat het breed hangen

Dat zegt minister Jeroen Dijsselbloem van Financiën in een interview met De Telegraaf. "Het wordt tijd dat alle werknemers bij banken hun bijdrage leveren'', zegt Dijsselbloem, die de cao's in de sector graag opengebroken ziet worden. Opmerkelijk, schrijft De Telegraaf, aangezien Dijsselbloem vorige week in de Tweede Kamer nog het salaris verdedigde van de nieuwe bestuursvoorzitter Gerard van Olphen van staatsbank SNS Reaal. Van Olphen gaat 550.000 euro per jaar verdienen.

"We hebben nu mede door overheidssteun banen behouden. Dan vind ik het redelijk dat de werknemers ook een bijdrage leveren", verdedigt Dijsselbloem zijn standpunt.

Lees verder op bnr.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs