Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 36746 tot 36750
Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 6 december 2012

Wall Street wacht op Washington

Beleggers op de Amerikaanse effectenbeurzen waren donderdag licht optimistisch gestemd. Ze hopen op een snelle oplossing voor de voortslepende begrotingsruzie in Washington. Het aandeelApple herstelde weer iets van de forse koersval van een dag eerder.

De Dow-Jonesindex noteerde aan het einde van de handel 39,55 punten (0,3 procent) hoger op 13.074,04 punten. De brede S&P 500 steeg 4,66 punten (0,3 procent) tot 1413,94 punten en de technologiebeurs Nasdaqklom 15,57 punten (0,5 procent) tot 2989,27 punten.

Bron: GoudPortal.nl
Geplaatst: donderdag 6 december 2012

10 redenen om nu goudmijnaandelen te kopen

Er zijn al kilometers tekst geschreven over de goudmijnsector. Toch vinden we het als beleggers belangrijk om overzicht te houden op de situatie, helder en duidelijk. Daarom serveren we 10 redenen waarom u vandaag moet beleggen in de goudmijnsector.

[...]

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 6 december 2012

Vijftig minuten Marc Faber

In het voorjaar van 2013 verschijnt een nieuwe documentaire over de economische crisis, getiteld "The Bubble". In de documentaire geven verschillende experts die de crisis zagen aankomen uitleg over de oorzaken en de gevolgen van deze crisis. De documentaire stelt de vraag of de economie echt aan het herstellen is of dat er een nieuwe bubbel opgeblazen wordt. De makers hebben nu al het volledige interview met Marc Faber op Youtube gezet.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 6 december 2012

Alle praatjes van de ECB ten spijt... dit is de enige grafiek die er toe doet...

ECB-voorzitter Mario Draghi herhaalde tijdens de traditionele persconferentie volgende op het maandelijkse rentebesluit van de ECB te verwachten dat de economie in de loop van 2013 aantrekt én de inflatie weer onder 2 procent zakt.

Ondanks dat hij hier en daar een aantal tekenen van verbetering wist aan te stippen ('de aandelenbeurzen staan hoger, de spreads lager') kan onderstaande grafiek omtrent de jeugdwerkloosheid in de EU de harde realiteit niet verbloemen:

[must be aware of graph!]

Bron: beursig.nl
Geplaatst: donderdag 6 december 2012

AEX licht omhoog, BEL20 onderuit door GDF Suez

De Amerikaanse effectenbeurzen bleven donderdag dichtbij huis. Beleggers waren voorzichtig door de voortslepende begrotingsruzie in Washington. Het aande

AMSTERDAM (Dow Jones)–Duitse bunds zijn donderdag hoger gesloten, terwijl de Europese Centrale Bank (ECB) een tragere groei voor de eurozone voorspelt, evenals een lager