Nieuws / Artikelen met het woord

57296 artikelen gevonden. Artikel 36756 tot 36760
Bron: RT[z]
Geplaatst: vrijdag 7 december 2012

Nikkei eindigt licht lager

De beurs in Tokio is vrijdag licht lager geëindigd. Beleggers namen wat gas terug nadat de Japanse beurs een dag eerder op het hoogste niveau in 7 maanden sloot. Daarnaast werd gewacht op het belangrijke banenrapport uit de Verenigde Staten. De Nikkei eindigde 0,2 procent in de min op 9527,39 punten. De Japanse hoofdgraadmeter won deze week 0,9 procent.

Bron: joop.nl
Geplaatst: vrijdag 7 december 2012

Iedereen heeft een mening over pensioen. Meestal niet onderbouwd, helaas

Al jaren wordt er druk gesproken en geschreven over de pensioenen. Een ieder die zich financieel expert noemt, econoom is, werkzaam in de politiek, iedereen heeft wel iets te zeggen. Helaas niet onderbouwd en het blijft bij het intrappen van open deuren, gekanker op de pensioenfondsen en het afschilderen van ouderen die steeds op vakantie zijn en profiteren van de hoge pensioenen vaak voorzien van foto's van zonnige oorden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 6 december 2012

Jim Rickards: “Geloof het of niet, de Fed probeert inflatie te importeren”

Jim Rickards was te gast op Bloomberg TV om zijn thesis omtrent de heersende valutaoorlogen andermaal toe te lichten. De VS, namens de Fed, probeert met man en macht nog steeds inflatie te importeren. De dollar moet lager ten opzichte van de overige munten… behalve de yen.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 6 december 2012

Wall Street wacht op Washington

Beleggers op de Amerikaanse effectenbeurzen waren donderdag licht optimistisch gestemd. Ze hopen op een snelle oplossing voor de voortslepende begrotingsruzie in Washington. Het aandeelApple herstelde weer iets van de forse koersval van een dag eerder.

De Dow-Jonesindex noteerde aan het einde van de handel 39,55 punten (0,3 procent) hoger op 13.074,04 punten. De brede S&P 500 steeg 4,66 punten (0,3 procent) tot 1413,94 punten en de technologiebeurs Nasdaqklom 15,57 punten (0,5 procent) tot 2989,27 punten.

Bron: GoudPortal.nl
Geplaatst: donderdag 6 december 2012

10 redenen om nu goudmijnaandelen te kopen

Er zijn al kilometers tekst geschreven over de goudmijnsector. Toch vinden we het als beleggers belangrijk om overzicht te houden op de situatie, helder en duidelijk. Daarom serveren we 10 redenen waarom u vandaag moet beleggen in de goudmijnsector.

[...]