EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36756 tot 36760 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 19 februari 2013

Griekse journalisten starten 24-urenstaking

De Griekse bevolking blijft vandaag en morgen nagenoeg verstoken van nieuws. Uit protest tegen ontslagen, het uitblijven van salaris en de hoge werkloosheid zijn journalisten in het hele land in een 24-urenstaking gegaan.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 19 februari 2013

Manipulatie zilverpijs? Vrijdag werd 1/4 van de jaarproductie zilver verhandeld op 5 minuten

Vorige week vrijdag tussen 10:32 en 10:37 Amerikaanse tijd, werden 40.000 contracten zilver verhandeld op de COMEX. Hierdoor werd de prijs voor zilver onder de $ 30 dollar geduwd tot $ 29,75. Deze bewegingen duiden op de manipulatie van de zilverprijs door een kartel van banken volgens

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 19 februari 2013

Verenigde Staten evolueren in dezelfde richting als Griekenland

De voorpagina van Barron’s spreekt deze week boekdelen. Op die voorpagina staat president Barack Obama met als bijhorende tekst ‘Follow me, we can be like Greece’. Die titel is natuurlijk ironisch bedoeld, want het laatste dat de Amerikanen willen is om te worden als Griekenland.

Barron’s bedoelt eigenlijk dat als president Barack Obama zijn zin krijgt de Verenigde Staten in dezelfde onmogelijke situatie als Griekenland zullen belanden. In zijn laatste State of the Union speech vorige week concludeerde president Obama dat de “the State of our Union is stronger”. De vraag is alleen: sterker dan wie?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 19 februari 2013

Danone gaat 900 banen schrappen

De Franse voedingsgroep Danone heeft aangekondigd dat ze ongeveer 900 banen gaat schrappen bij de managers en de administratie. Dat komt neer op een daling van 10 procent van de kaderfuncties.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 19 februari 2013

Piramidespel-economie

Ondernemen is waarde toevoegen. De overheid bepaalt of de waarde ook toegestaan is. Daarmee is het onderscheid tussen de legale bovenwereld en de criminaliteit gesteld en de almachtige overheid, die het goede met ons voor heeft, zal over de samenleving hoeden.

Maar we zijn de laatste jaren geteisterd door een aantal ontwikkelingen die ons doet twijfelen over dit simpele onderscheid.

Lees verder op nuzakelijk.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs