EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36761 tot 36765 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 4 februari 2013

Handelaren in Dubai weren Turkse goudbaren

Handelaren in Dubai weren goudbaren die afkomstig zijn van Turkse smelterijen. Het goud wordt namelijk in verband gebracht met de leveringen van gas uit Iran naar Turkije. Turkse afnemers betalen voor het gas met lira, waar Iraanse handelaren goudbaren mee kopen. Die goudstaven worden in Dubai weer verkocht voor euro's en dollars, sterke valuta waar Iran een nijpend tekort aan heeft.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 4 februari 2013

Bill Gross: "Amerikaanse economie op weg naar vernietiging"

Volgens Bill Gross van obligatiebelegger Pimco stevent de Amerikaanse economie af op een ramp. Met de Dow Jones op 14.000 punten en goede bedrijfswinsten zou je dat niet zeggen, maar waar Gross naar kijkt is de enorme schuldenberg op publiek en privaat niveau. Er is $20 aan krediet nodig voor elke $1 stijging in het GDP. Dat zal op termijn onhoudbaar zijn.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 4 februari 2013

Silver Wheaton is een koopje

Silver Wheaton is een van de bedrijven die je moet hebben als je gelooft in een heropleving van de goud- en zilveraandelen.

Silver Wheaton is een van de bedrijven die je moet hebben als je gelooft in een heropleving van de goud- en zilveraandelen.

Seeking Alpha maakte een analyse en kwam tot de conclusie dat Silver Wheaton interessant is aan de huidige prijzen.

Silver Wheaton is een streaming company. Dat wil zeggen dat het zilvermijnen voorziet van de nodige financiering voor dat de mijn in productie gaat. In ruil krijgt Silver Wheaton een deel van de productie tegen een vooropgestelde prijs. Het kan dat zilver dan tegen een hogere prijs verkopen en zo de winst op zak steken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 4 februari 2013

China verhoogt dit jaar nog goudreserves tot 3 %

Volgens BullionStreet verhoogt China dit jaar nog zijn goudreserves van 2 % van zijn buitenlandse valutareserves naar 3 %. Het blijft hiermee nog ver achter op Westerse landen maar het maakt daarmee verder werk van de diversificaties van zijn valutareserves.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 4 februari 2013

“Het vet is van de soep op Wall Street”

We bevinden ons opnieuw in een risk-on situatie, waarbij de investeerders zich niet meer bewust zijn van mogelijke wolfsijzers en schietgeweren die zich op hun weg bevinden. ‘The only way is up now’, zo luidt de slogan. Maar niet iedereen hoort thuis in het kamp van de optimisten.

Byron Wien bevindt zich duidelijk in het andere kamp. De vice chairman van Blackstone Advisory Partners is niet de eerste de beste, hij heeft zich een reputatie opgebouwd als één van de meest accurate voorspellers op de beurs van Wall Street. Vooral zijn markt timing is merkwaardig goed.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs