EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36761 tot 36765 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 26 februari 2013

'EU-landen respecteerden nooit de eigen regels en zullen dat in de toekomst evenmin doen'

Luxemburg, Finland en Estland zijn de enige landen die tijdens hun lidmaatschap de regels van de eurozone hebben gerespecteerd (Estland is amper twee jaar lid). 

'De eurozone heeft haar eigen regels in het verleden nooit gerespecteerd en er is geen enkele reden is om te geloven dat dit in de toekomst wel zal gebeuren,' schrijft David Yanofsky acht het daarom passend om op Quartz te verklarensc.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 26 februari 2013

Minder bezit leidt tot de nieuwe economie

Vorige week was het weer raak, leegstandsnieuws uit de vastgoedsector: Dit keer blijkt 16 procent van de kantoren leeg te staan.

Vorige week was het weer raak, leegstandsnieuws uit de vastgoedsector: Dit keer blijkt 16 procent van de kantoren leeg te staan.

Vaak nieuw gebouwd en nooit gebruikt. In het tv-programma ‘de slag om Nederland’ werd zelfs gesuggereerd dat in Rotterdam zowat de halve skyline van torens niet wordt gebruikt. Wat is er aan de hand?

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: dinsdag 26 februari 2013

Rusland en Kazachstan voegen goud aan reserves toe

Rusland en Kazachstan hebben in januari opnieuw goud gekocht. Rusland breidde haar reserve met 12,2 ton uit naar een totaal van 970 ton, zo blijkt uit data van het IMF. In 2012 hebben Rusland en Kazachstan hun goudvoorraad al met respectievelijk 8,5% en 41% uitgebreid. Kazachstan breidde de goudreserve uit naar 116,8 ton.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: dinsdag 26 februari 2013

Sprott: Amerika verscheept misschien wel Duits goud naar China

SilverDoctors had een interview met de legendarische Eric Sprott. Amerika exporteerde in december 30 % van de totale goudproductie naar China. Dit is wel heel veel goud op 1 maand tijd. Zou het kunnen dat Amerika het Duitse, Nederlandse of Oostenrijkse goud uit zijn kluizen exporteert naar China om zo de fraude zo lang mogelijk vol te houden, vraagt Sprott zich af.

Hoe kan China 95 ton goud per maand importeren? Dat is meer dan 50 % van de maandelijkse goudproductie ter wereld. Ook India importeert 100 ton goud per maand, dat is ook meer dan 50 %. En dan wordt er nog niet gesproken over Rusland, andere groeilanden en de landen uit het Midden-Oosten. Waar komt al dat goud vandaan?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 26 februari 2013

Een kleine burgeroorlog in Noord- Griekenland

De afgelopen week kwam Griekenland nog eens in het nieuws met een algemene staking uit protest tegen het zware besparingsbeleid. 65.000 kwamen op straat, in Athene alleen al. Maar een ander protest dat al maanden bezig is, haalt zelden de krantenkoppen.

Alexis Tsipras, 'de gevaarlijkste man van Europa'Interview door DeWereldMorgen Vertaaldesk op zondag 24 februari 2013

Lees verder op dewereldmorgen.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs