EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36786 tot 36790 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 18 februari 2013

Video: Waarom moet Duitsland 7 jaar op zijn goud wachten?

David Morgan legt uit hoe het komt dat de zilverprijs het zo moeilijk heeft om te herstellen van de vorige top iets onder de $ 50. Zilver steeg op korte tijd van $ 26 tot bijna $ 50, dit is bijna een verdubbeling. De meeste mensen die ingestapt zijn op $35 - $ 38 - $ 42 of hoger, blijven vasthouden aan hun zilver. Mensen kunnen heel moeilijk een verlies slikken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 18 februari 2013

Kort nieuws van de dag

Topman Saxo Bank: "Euro gedoemd te mislukken"

Topman Saxo Bank: "Euro gedoemd te mislukken"

De euro is gedoemd te mislukken. Dat zei Lars Seier Christensen, topman van de Deense bank Saxo Bank, vanuit het kantoor van de bank in Dubai. Volgens Christensen ontbreekt er een Europees begrotingsbeleid, dat de eurozone nu opbreekt. (

Letland zal in 2014 toetreden tot de Eurozone

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 18 februari 2013

Bill Gates: ‘Robots zijn de toekomst’

Op de vraag welke technologische revolutie waarvan Bill Gates denkt dat het de toekomst zal veranderen zoals de personal computer heeft gedaan, antwoord Gates: Robots, alomtegenwoordige schermen, en spraakinteractie zal de manier waarop we vandaag naar computers kijken allemaal veranderen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 18 februari 2013

Japan krijgt carte blanche van G20

G20 heeft, volledig conform de verwachtingen, zich niet aan dappere uitspraken gewaagd. Alle deelnemers aan de meeting wisten maar al te goed wat de gevolgen konden zijn van te uitgesproken standpunten. De aan de gang zijnde ‘Currency War’ zou in dat geval compleet kunnen ontaarden.

Dus bleef het bij wat zalvende woorden. Japan mag zich een weg uit de deflatie vechten door de eigen economie te versterken. De Japanse hoogsnelheidstrein staat in de startblokken! Daar kan niemand aanstoot aannemen, maar het natuurlijk wel tot gevolg dat het land impliciet toestemming krijgt om zijn munt verder te laten depreciëren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 18 februari 2013

Infographic: De VS in 1966 en nu

Deze infographic van de website Center for American Progress laat een aantal interessante demografische en economische feiten zien over de Amerikaanse economie van 1966 en die van nu.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs