EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36791 tot 36795 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 25 februari 2013

Jim Grant: "Amerika zal terug gaan naar een goudstandaard"

Volgens Jim Grant is het onvermijdelijk: Amerika zal op een dag terugkeren naar een goudstandaard. Het huidige pad van monetaire verruiming biedt geen soelaas en zal op een gegeven moment vastlopen, omdat de dollar crasht. Maar is een goudstandaard zaligmakend?

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 25 februari 2013

Bernanke: “Er is geen bubbel”

2 weken geleden gaf Federal Reserve gouverneur Jerremy Stein een toespraak waarin hij stelde dat er zich een nieuwe kredietbubbel manifesteert. Slechts 2 weken later ontkent Ben Bernanke deze stelling met klem. Bernanke zou dit verklaard hebben op een geheime meeting met dealers en investeerders.

De voorzitter van de Federal Reserve minimaliseerde de risico’s op een bubbel als gevolg van het soepele monetaire beleid. Er werd geopperd dat de monetaire acties zouden leiden tot hogere prijzen in landbouwgrond en de groei van mortgage real estate investment trusts.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 25 februari 2013

Goudprijs herstelt door grotere vraag naar fysiek goud

Vorige week donderdag bereikte de goudprijs een nieuw laagtepunt op $1.554,49. Ondertussen is de prijs al hersteld en gaat ze opnieuw richting de $ 1.600. De dip in de goudprijs heeft ervoor gezorgd dat de vraag naar fysiek goud opnieuw toeneemt.

Vooral de Chinese consument heeft gebruik gemaakt van de dalende goudprijs. In China daalde de goudprijs van 350 Yuan naar 320 Yuan. Dit heeft een ware stormloop ontwikkeld in China bij de verschillende juwelierszaken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 25 februari 2013

'Griekenland krabbelt op uit crisis'

Griekenland krabbelt langzaam op uit de diepe economische crisis die het land al sinds 2008 teistert. Dat stelde de president van de Griekse centrale bank, George Provopoulos, maandag.

De centralebankpresident waarschuwde dat 2013 nog altijd een moeilijk jaar zal zijn, waarin de Griekse economie verder krimpt. In 2014 moeten de eerste tekenen van herstel volgens hem zichtbaar worden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 25 februari 2013

Pond zakt na verlaging Britse kredietstatus

Het Britse pond zakte vanochtend weg tot het laagste niveau in bijna 16 maanden. Dit gebeurde in navolging van de verlaging van de kredietstatus van Groot-Bittannië door kredietbeoordelaar Moody's vorige vrijdag. Volgens valutahandelaren kwam die stap niet als een grote verrassing, maar het moment waarop die bekend werd gemaakt wel.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs