Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 3681 tot 3685
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 11 november 2016

Volgens miljardair Warren Buffett moet iedereen deze 7 boeken lezen

In de begindagen van zijn carrière las Warren Buffett 500 tot 1.000 bladzijden … per dag. Lezen is altijd een obsessie geweest van de miljardair. Het zorgde ervoor dat hij enorm veel kennis vergaarde. Nu nog leest Buffett 80% van zijn dag. Onderstaande boeken maakten van Buffett een van de beste beleggers uit de geschiedenis.

Buffett leest niet de mening van anderen, hij leest boeken en verslagen waarmee hij zijn eigen mening kan vormen. En die mening maakte van hem een van de rijkste mensen ter wereld.

Om jullie te helpen ook het verstand te krijgen van een miljardair belegger, is dit een overzicht van 7 van Buffett’s favoriete boeken.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 11 november 2016

Duitsland investeert komende jaren 876 miljoen euro in veiligheid

Duitsland investeert de komende vier jaar 876 miljoen euro in zijn veiligheid. Bijna de helft van dat budget gaat op aan een eigen satelliet voor de veiligheidsdienst BND, die ruim 400 miljoen euro kost.

Diverse media schrijven vrijdag dat er 4.300 banen in de veiligheidssector bijkomen. Met name de federale Bundespolizei kan rekenen op flink meer steun.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 11 november 2016

Goudprijs daalt 2,4%, zilver 4% onderuit

De goudprijs is zojuist met 2,39% gedaald naar €36.505 per kilogram, terwijl de zilverprijs zelfs met bijna 4% onderuit ging tot €531,33 per kilogram. Niet alleen de prijs van edelmetalen maakt een duikeling, ook grondstoffen als olie en koper gingen hard onderuit gaan. Volg de ontwikkeling van de goudprijs realtime op Goudstandaard.com.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 11 november 2016

Prijs van koper fors omhoog na verkiezingswinst Trump

De overwinning van Donald Trump bij de Amerikaanse presidentsverkiezing is tot nog toe goed nieuws voor de koperprijs. 

De belofte van Trump om geld te investeren in de infrastructuur, stuwde de prijs van het metaal. Voor een ton koper moest vrijdag op een gegeven moment meer dan 6000 dollar worden betaald.

De koperprijs staat voor zijn sterkste wekelijkse prijsstijging in meer dan dertig jaar. In de afgelopen dagen dikte de koperprijs met bijna een vijfde aan.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: vrijdag 11 november 2016

Wat wil Trump met de economie?

De nieuw verkozen Amerikaans president Donald Trump is nog steeds onderwerp van gesprek. Bijvoorbeeld als het gaat over wat hij voornemens is met de economie van de Verenigde Staten. Volgens macro-econoom Kees de Kort wordt in ieder geval één ding duidelijk: hij wil veel geld investeren in de infrastructuur.