EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
38
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36811 tot 36815 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 9 februari 2013

Wisselkoersen binnen de eurozone

Wat zouden de wisselkoersen van de verschillende landen zijn als de gezamenlijke Europese munt niet bestond ? Haver Analytics en Morgan Stanley proberen een antwoord te geven. Uiteraard staat Duitsland met hun hoge productiviteit bovenaan, terwijl een Duitse woordvoerders recent aangaf dat wisselkoersen niet het juiste instrumentarium is voor het verbeteren competitiviteit. Deutsche Bank

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 9 februari 2013

Goud en zilver report (Week 6)

Een kort overzicht van het nieuws in de goud- en zilvermarkt van de afgelopen week. De goudprijs in € steeg met 2%, de zilverprijs bleef vlak. In dollars werd zilver iets goedkoper en bleef de goudprijs vrijwel gelijk op $1667 per troy ounce. In euro's betaalt men op het moment van schrijven €1.247,63 per troy ounce.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: zaterdag 9 februari 2013

Kroes vindt EU-budget 'troosteloos compromis'

AMSTERDAM - Eurocommissaris Neelie Kroes (Digitale agenda) is niet tevreden met het vrijdag bereikte akkoord over de begroting van de Europese Unie. 

Het is een ''troosteloos compromis tussen nationaal politiek opportunisme en subsidieverslaving" waar het een ''uitdrukking van ambitie" had moeten zijn, zo schrijft Kroes zaterdag in haar column in het Financieele Dagblad.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 9 februari 2013

Export olie verkleint handelstekort VS

Het verschil tussen de import en export van de VS bedroeg in de laatste maand van vorig jaar 38,5 miljard dollar (28,8 miljard euro). In november bedroeg het tekort nog 48,6 miljard dollar. Het tekort van december viel aanzienlijk kleiner uit dan verwacht. Economen voorspelden gemiddeld dat het gat slechts zou afnemen tot 46 miljard dollar. Het handelstekort van de Verenigde Staten is in december aanzienlijk gekrompen. Dat meldde het Amerikaanse ministerie van Handel vrijdag.

Lees verder op nieuwsbladtransport.nl
Geplaatst op: zaterdag 9 februari 2013

Zuid-Europese firma's mijden fiscus via Nederland

AMSTERDAM - Ruim de helft van de multinationals uit Italië, Griekenland, Spanje en Portugal ontwijkt de fiscus in hun land met Nederlandse postbusfirma's. 

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs