EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36811 tot 36815 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 23 februari 2013

Particulieren blijven goud koesteren

Vandaag in de Volkskrant een artikel over goud en de verwachting voor de goudprijs de komende periode. Volgens Luc van Hecke, manager bij Amsterdamgold.com zijn er met de huidige koersen veel klanten die goud kopen en slechts een beperkt aantal klanten die juist goud verkopen bij de huidige lage goudkoersen. Vrijdag 15 februari daalde goud tot onder de $1.600 per troy ounce; een belangrijk psychologisch niveau. Hierdoor waait de discussie weer op over het beleggen in goud en vooral nu hedgefonds manager George Soros heeft besloten om een groot deel van zijn positie in goud te verkopen. Lees het hele artikel hieronder.

Lees verder op Goud.com
Geplaatst op: zaterdag 23 februari 2013

Duitse minister: Geef paardenvlees aan de armen

De Duitse minister voor Ontwikkelingssamenwerking, Dirk Niebel, pleit ervoor om de uit verkoop gehaalde producten met paardenvlees uit te delen aan de armen. Dat zei hij in een interview met het Duitse blad 'Bild'.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 23 februari 2013

Google bouwt nieuw hoofdkwartier

Internetgigant Google gaat een volkomen nieuw hoofdkwartier laten verrijzen aan de Baai van San Francisco: 'Bay View'. De kantoren van de onderneming, waar minstens 35.000 mensen werken, zijn al uiterst modern, maar allemaal aangepaste versies van panden die het bedrijf verwierf.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 23 februari 2013

‘Euro wankelt bij terugkeer Berlusconi als premier’

DEN HAAG - De financiële crisis in Europa laait in volle hevigheid op als Silvio Berlusconi dit weekeinde de Italiaanse verkiezingen wint en opnieuw premier wordt.

Dit doemscenario vreest Europa-watcher en voormalig VVD-kamerlid Arend Jan Boekestijn, als historicus en docent verbonden aan de Universiteit van Utrecht.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 23 februari 2013

'In Panama kunnen wij wel wat betekenen'

Zondag vertrekt een zware handelsdelegatie, onder leiding van de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb, richting Panama.

De meest kansrijke sectoren zijn maritieme dienstverlening, energie en landbouw, weet een woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken. 

Lees verder op nuzakelijk.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs