EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36826 tot 36830 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 13 februari 2013

De 'sovjetisering' van Griekenland

De Griekse regering heeft plannen om de eigendommen van de 2,5 miljoen burgers die de staat geld schuldig zijn in beslag te nemen en zo nodig openbaar te verkopen. Zulke maatregelen kunnen niet eens onder een communistisch regime genomen worden, briest de online krant ToVima:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 13 februari 2013

Duitsland waarschuwt voor overvloed aan liquiditeit

Uit een bericht van Dow Jones blijkt dat de Duitse Minister Wolfgang Schaeuble woensdag 13 februari tijdens een bijeenkomst van de Duitse Christen Democratische Partij heeft gewaarschuwd voor de enorme hoeveelheid liquiditeiten in het systeem. De overvloed aan liquiditeit is volgens de Duitser helemaal niet zo goed voor het herstel van de economie. Volgens Scaeuble is het zelfs mogelijk dat de door deze liquididteiten mogelijk te maken kunnen krijgen met een nieuwe wereldwijde financiële crisis.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 13 februari 2013

Aandelen ontkoppelen zich van hun winstverwachting

Analisten blijven de winstverwachtingen van de aandelen naar beneden bijstellen. Maar aandelenbeleggers trekken er zich niet zoveel van aan en sturen de koersen hoger. Het is natuurlijk woord tegen woord: beleggers zeggen dat de winstverwachtingen te laag zijn, analisten zeggen dat de beurskoersen te hoog staan. Afwachten wie gelijk krijgt, maar onthoud 1 woord: Apple.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 13 februari 2013

ING maakt zoveel winst, en schrapt dan duizend banen

"Het feit dat een bank zoveel winsten maakt en dan banen schrapt, is een brug te ver." Zo reageert Miranda Ulens, secretaris Financiën voor de socialistische bediendebond BBTK, op het nieuws dat de bank ING België tegen eind 2015 via natuurlijk verloop een duizendtal banen wil schrappen. Donderdag 21 februari staat bij ING opnieuw een ondernemingsraad op de agenda.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 13 februari 2013

De valutaoorlog is nu officieel: G7 ontkent

De G-7 meeting heeft van deze week officieel het startschot gegeven voor de valutaoorlog. De ontwikkelde landen kwamen met een gezamenlijke verklaring dat er momenteel geen valutaoorlog bezig is. Alle monetaire acties hebben een binnenlands doel, aldus de G-7.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs