Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 36831 tot 36835
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 13 december 2012

Bernstein’s 13 voorspellingen voor 2013

Richard Bernstein van Merill Lynch komt nu al met 13 voorspellingen voor 2013. Er zitten enkele verrassende vaststellingen tussen:

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 13 december 2012

Een grafiek zegt meer dan 1.000 woorden

Omdat we niet altijd met analyses moeten gooien, hebben we een grafiekenfestival georganiseerd als eindejaarscadeau! Een grafiek zegt soms meer dan een analyse van 1.000 woorden. Waarom dit, waarom dat, als dit, als dat,… is soms overbodig. De harde feiten zie je dan op de grafiek.

De meest besproken death cross is die van Apple. Dit maakt het aandeel technisch heel kwetsbaar.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 13 december 2012

“FED koopt alleen maar tijd om schuldencrisis op te lossen”

Het Federal Reserve’s opkoopprogramma van obligaties en de politiek om de rentevoeten laag te houden, dienen uiteindelijk slechts één doel: de FED koopt alleen maar de tijd die nodig is om de schuldencrisis in de U.S. op te lossen, niet meer of niet minder.

Pimco’s Head of Global Equities Neel Kashkari steekt een pluimpje op de hoed van Fed Chairman Ben Bernanke die moedig en doortastend genoeg is geweest om met de juiste maatregelen uit te pakken, maar uiteindelijk zullen die maatregelen allemaal niet veel uithalen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 13 december 2012

EU-top start zonder hoge verwachtingen

De staatshoofden en regeringsleiders van de Europese Unie zijn rond 17.30 uur hun vergadering over het rapport van Herman Van Rompuy begonnen. Na het akkoord dat hun ministers van Financiën eerder op de dag sloten over het bankentoezicht, zijn de verwachtingen eerder laag.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 13 december 2012

EU-top bespreekt toekomst unie

De regeringsleiders en staatshoofden van de Europese Unie zijn donderdag in Brussel aan hun laatste geplande top van dit jaar begonnen. Premier Mark Rutte en zijn collega's praten onder meer over de toekomst van Europa op economisch en financieel gebied.