Nieuws / Artikelen met het woord

57289 artikelen gevonden. Artikel 36846 tot 36850
Bron: OptieBlog.nl
Geplaatst: woensdag 5 december 2012

Goldman Sachs: Beurzen stijgen 13 procent in 2013

Het wordt in 2013 geen gek aandelenjaar. Amerikaanse aandelen zullen in 2013 stijgen, vooral in de tweede helft van het jaar als de economie aan zal trekken. Dat stelt aandelenstrateeg David Kostin van Goldman Sachs tegen CNBC.

[...]

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 5 december 2012

AEX op winst

De beurs in Amsterdam is met winst begonnen. Ook de andere Europese beurzen openden hoger in navolging van de koerswinsten in Aziƫ.

Uitlatingen van de nieuwe Chinese leider zorgden voor optimisme over een wereldwijd economisch herstel.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 5 december 2012

Zilverprijs kan nog met factor 5 stijgen!

In The Telegraph gelezen: een interessant artikel over zilver in de vorm van een interview van Emma Wall met fund manager Ian Williams. Deze neemt geen blad voor de mond, hij is uitermate bullish voor zilver, zijn favoriete belegging van het moment. De zilverprijs kan volgens Williams in de komende jaren met een factor 5 stijgen!

Zilver staat volgens Williams op het punt om een volgende sterke fase van de bull market te betreden, waarbij de prijs voor een troy ounce zilver kan stijgen tot 165 dollar. Bovendien hoeven we niet eens zo lang geduld te hebben alvorens prijzen boven 150 dollar te zien. Williams mikt op oktober 2015.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 5 december 2012

'Amsterdamse beurs opent hoger'

''De AEX begint 1,5 punt hoger en lijkt opnieuw een poging te wagen om op de hoogste slotkoers van het jaar te eindigen. Aziƫ staat in het groen door positief nieuws uit China. Daarnaast is het wachten op macro-economische cijfers."

"In Europa en de VS zullen de inkoopmanagersindexen bekend worden gemaakt. Ook wordt uitgekeken naar het Amerikaanse banencijfer van loonstrookverwerker ADP'', aldus marktanalist Martijn Weller van IG Netherlands.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 5 december 2012

AMSTERDAM VANDAAG: AEX opent hoger

De AEX opent naar verwachting hoger, waarbij de aandacht van de beleggers uitgaat naar een reeks macro-publicaties gedurende de handelsdag en de ontwikkelingen omtrent de dreigende fiscal cliff in de VS.

De AEX sloot 0,1% hoger op 337,62 punten. De Midkap eindigde vlak op 524,09 punten. De ASX eindigde met 0,1% verlies op 388,79 punten.