EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36846 tot 36850
Geplaatst op: vrijdag 11 januari 2013

Beurs sluit week met verlies af

De Europese beurzen sluiten vandaag af met verlies. In Brussel is de Bel20 met 0,34 procent gedaald tot een slot van 2.496,80 punten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 11 januari 2013

'JPMorgan op het matje bij autoriteiten'

Dat meldden bronnen vrijdag. Het gaat om de manier waarop de bank let op transacties en pogingen tot witwassen vanuit landen waartegen de VS sancties heeft lopen.

Dat meldden bronnen vrijdag. Het gaat om de manier waarop de bank let op transacties en pogingen tot witwassen vanuit landen waartegen de VS sancties heeft lopen.

Ook transacties van personen die verdacht worden van terrorisme of mensenhandel zou de bank naar verluidt beter in de gaten moeten houden.

Volgens de bronnen zal JPMorgan er op dit moment nog met een berisping afkomen. Een geldboete is nu nog niet aan de orde. Vorig jaar moesten twee Britse banken wel forse boetes betalen wegens betrokkenheid bij witwassen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 11 januari 2013

Is Apple nu goedkoop genoeg of moet de beurskoers nog lager?

Beleggers op langere termijn weten dat er slechts een dunne lijn bestaat bij value plays: aandelen die op basis van hun waardering goedkoop zijn en de zogenaamde value traps. Value traps zijn aandelen die goedkoop lijken, maar dat eigenlijk niet zijn omdat de verwachtingen te hooggespannen zijn.

Beleggen op value wil zeggen beleggen op basis van onderwaardering, waarbij het meestal gaat om aandelen die door de beleggers over het hoofd worden gezien. Vanmiddag woedde er in dat verband op Wall Street een debat met Apple als inzet. Is dit aandeel een value play of een value trap?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 11 januari 2013

Is het pensioen een vangnet of een geboorterecht?

Isaeva PolinaAls Groot-Brittannië het aantal pensioengerechtigden zou willen beperken tot het percentage van de werkende bevolking dat er recht op had toen het staatspensioen werd ingevoerd in 1908, dan zou de pensioenleeftijd op tachtig jaar moeten liggen. Dat schrijft Norma Cohen in de Financial Times op basis van een studie van de denktank Longevitas.

Stephen Richards, directeur van Longevitas, vraagt zich af of het staatspensioen haar oorspronkelijke taak - een vorm van sociale zekerheid - nog vervult of door het gros van de bevolking vandaag eerder als een geboorterecht wordt beschouwd:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 11 januari 2013

'2013 nog in teken van schuldencrisis'

Ook 2013 zal nog "behoorlijk'' in het teken staan van de eurocrisis.

Ook 2013 zal nog "behoorlijk'' in het teken staan van de eurocrisis.

Dat zei president Klaas Knot van De Nederlandsche Bank (DNB) vrijdag op de nieuwjaarsbijeenkomst van beursbedrijf NYSE Euronext.

De centrale bankier sprak van "interessante tijden''. In 2013 moet er vooral worden gewerkt aan de Europese bankenunie, zo signaleerde hij.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs