EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
40
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3686 tot 3690
Geplaatst op: zondag 5 februari 2017

EU en Mexico versnellen gesprekken over vrijhandelsakkoord

De Europese Unie en Mexico willen snel een beter vrijhandelsakkoord en hebben daarvoor twee extra gespreksronden ingelast. 

De stap lijkt een reactie op het dreigement van de Amerikaanse president Donald Trump om NAFTA, het vrijhandelsakkoord tussen de VS, Canada en Mexico, op te zeggen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 5 februari 2017

Volgens Bill Gates zijn dit 3 essentiële eigenschappen om in de toekomst nog aan een job te geraken

Bill Gates is niet alleen de rijkste persoon ter wereld, hij is ook geobsedeerd door de toekomst. De voormalige CEO van Microsoft leest heel veel boeken over de verandering van deze wereld en de gevolgen voor de toekomst. Volgens Gates zijn er 3 eigenschappen essentieel om in de toekomst nog aan een goede job te geraken.

Gates ontmoet frequent uitvinders en personen die op het punt staan de toekomst te veranderen. De boeken die hij leest gaan vaak over de evolutie van de mensheid, en hij financiert projecten om de wereld te verbeteren. Hij heeft dus een goed idee hoe de toekomst van de mensheid eruit kan zien.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 5 februari 2017

Trump wil EU verzwakken door Duitsland te raken

Nadat eerst Mexico en China aan de beurt zijn geweest was het dinsdag het Duitsland van Angela Merkel dat door het Witte Huis de mantel werd uitgeveegd. Donald Trump viel onze oosterburen niet rechtstreeks aan maar deed dat door middel van de interventie van Peter Navarro, zijn belangrijkste economische adviseur. Ook Duitsland speelt vals, vindt team Trump, omdat deze sterke economie profiteert van een zwakke euro, wat het land een oneerlijk voordeel geeft op de wereldmarkt.

Stilaan wordt dus een patroon duidelijk, namelijk dat de VS alle landen aanvallen die volgens hun president verantwoordelijk zijn voor het Amerikaanse handelstekort.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 5 februari 2017

Iets beter dan lou loene

Goed, het zijn voorlopige cijfers, maar de economische groei in de EU pakt nog iets hoger uit dan verwacht. Of om het in de woorden van BNR-macro-econoom Kees de Kort te zeggen: 'de richting van de beweging is goed.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: zondag 5 februari 2017

Deze investeerder heeft vertrouwen in economische aanpak Trump

Hoewel er nog veel onduidelijkheid en onzekerheid bestaat over de economische plannen van president Trump, is er zeker één iemand die ervan overtuigd is dat de Amerikaanse economie het goed zal doen de komende jaren. Investeerder Warren Buffett kocht namelijk voor 12 miljard dollar aan aandelen na de resultaten van de presidentsverkiezingen.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs