EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3686 tot 3690 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 26 april 2017

Nu moet ‘El Chapo’ Guzmán voor Trumps muur betalen

De Amerikaanse ex-presidentskandidaat en senator Ted Cruz heeft een voorstel ingediend dat moet toelaten de muur tussen Mexico en de zuidelijke grens van de Verenigde Staten te financieren met het geld dat wordt gerecupereerd bij ‘El Chapo’ Guzmán, de Mexicaanse drugskoning, die in een Amerikaanse gevangenis op zijn proces wacht.

Joaquín Guzmán Loera, beter bekend als El Chapo, is een Mexicaans drugsbaron, die aan het hoofd stond van het Sinaloakartel, tot hij in januari 2016 werd gearresteerd.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 26 april 2017

Komt er een nieuwe Amerikaanse shutdown?

Op dit moment zijn de beleggers uiterst optimistisch gestemd. De eerste ronde van de Franse verkiezingen is positief uitgevallen en de kans is groot dat Macron de nieuwe president van Frankrijk gaat worden. Toch is er ook reden tot voorzichtigheid. Er bestaat namelijk een reële kans dat een deel van de Amerikaanse overheid zaterdag op slot gaat.

Het Congres moet vrijdag instemmen met de begroting die het Witte Huis voorstelt. Gebeurt dit niet, dan krijgen we te maken met de zogenoemde ‘shutdown’. Dit betekent dat delen van de overheid inactief zullen zijn, omdat er simpelweg geen geld meer is om het te financieren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 25 april 2017

ICO (Initial Coin Offering) voor nieuwe cryptovaluta zojuist van start

Momenteel staat de mensheid aan de vooravond van de lancering van een legendarisch financieel product zoals we dat nog nooit eerder in de hele geschiedenis hebben mogen waarnemen. Mede door de opkomst van een ruime diversiteit aan cryptvaluta en de behoefte aan transparantie in een web van digitaal en traditioneel geld, heeft een groep van ongeveer 50 experts met expertise op verscheidene fronten, zich jarenlang ingespannen het gat in de markt te dichten.

[...]

Lees verder op Exscudo
Geplaatst op: dinsdag 25 april 2017

Zo verdien je geld vanuit je luie zetel

Stel dat een groot deel van je inkomen op je rekening komt zonder dat je daarvoor moet werken. Dat is het principe van een passief inkomen. Wanneer je geld verdient zonder actief er iets voor te doen, creëer je ontzettend veel (financiële) mogelijkheden. En het mooie is dat iedereen geld kan verdienen vanuit zijn luie zetel.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 25 april 2017

Canada gaat 4.000 inwoner gratis geld geven tot 2020

Het principe van een basisinkomen is niet nieuw. In Finland, Nederland en San Francisco lopen al initiatieven of worden gelijkaardige projecten opgestart. Canada wil ook experimenteren met een basisinkomen en is van plan om 4.000 inwoners gratis geld te geven als test.

Later dit jaar zullen 4.000 Canadezen in 3 regio’s van extra geld kunnen genieten, geschonken door de overheid. Dit basisinkomen komt boven eventuele andere inkomsten, ongeacht de hoeveelheid. Studies tonen tot nu toe aan dat een basisinkomen vooral positieve effecten heeft.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs