EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
38
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36851 tot 36855 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 8 februari 2013

Dow/Gold ratio geeft voorkeur voor aandelen

In het vorige artikel over de Dow/Gold ratio gaven we al aan dat aandelen het de laatste tijd veel beter doen dan goud. Aangezien de Dow/Gold ratio een neerwaartse trend opwaarts heeft doorbroken kan dit wel eens blijven duren. Kirk Lindstrom denkt er op Seeking Alpha hetzelfde over.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 8 februari 2013

Platina: het beste edelmetaal van het moment

Platina is, net als zilver, niet alleen een edelmetaal, maar ook een industrieel metaal. Platina wordt voornamelijk gebruikt in katalysators van auto's. Na een stijging van 9,8 % vorig jaar, heeft het dit jaar al een stijging van 9 % achter de rug. En deze trend lijkt nog niet ten einde, zegt

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 8 februari 2013

Griekse goudvoorraad aangeslagen?

Waar sommige handelaren bang voor waren, is niet gebeurd. De appetijt van de Chinezen voor goud is niet afgenomen, wel integendeel. De gecorrigeerde goudprijs heeft zelfs nieuwe kopers naar de markt gelokt. Goud blijft in China een publiekstrekker in een mate zelfs waarin we het ons niet kunnen voorstellen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 8 februari 2013

Franse regering krijgt het steeds warmer, arbeiders radicaliseren in snel tempo

Francois Hollande had zich zijn periode als president waarschijnlijk heel anders voorgesteld. Maar hetzelfde geldt voor de inwoners van zijn land. Tijdens de verkiezingsperiode had Hollande namelijk een aantal beloftes gedaan die hij nu onmogelijk kan waarmaken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 8 februari 2013

De Federal Reserve had geen flauw idee

Het is de zomer van 2007 als Jim Cramer, talking head op zakennetwerk CNBC, in een live uitzending helemaal losgaat. De host van het programma Mad Money ziet bankaandelen als bakstenen naar beneden vallen en de markten instorten. Als vervolgens ook kredietbeoordelaars pakketjes hypotheken gaan afwaarderen is de “subprime crisis” compleet. Banken en hypotheekbedrijven, zoals Bear Stearns en Countrywide schudden op hun grondvesten en de Federal Reserve onderneemt geen actie, want volgens de centrale bank van Amerika is er niets aan de hand. Deze inactiviteit van de Fed leidt tot de befaamde Jim Cramer “rant” waarin hij de leden van de Federal Reserve met de grond gelijk maakt en beweert dat de Fed officials niet weten wat er aan de hand is. Uit recent gepubliceerde notulen blijkt nu dat Cramer helemaal

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs