EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36861 tot 36865 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 12 februari 2013

Hermès ziet geen crisis

Hermès meldde dinsdag een omzetgroei van 23 procent tot 3,5 miljard euro in 2012. Gecorrigeerd voor wisselkoerseffecten resulteerde een toename met 16 procent. Hermès had zelf een toename met 13 procent voorspeld.

De verkopen in Zuidoost-Azië, afgezien van Japan, klommen met bijna 40 procent. Op de Amerikaanse markten steeg de omzet met 27 procent. In Europa ging de omzet ondanks de grote economische problemen met 12,5 procent omhoog.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 februari 2013

Turkije: Groeiland met veel potentieel

Turkije wordt door het IMF gecatalogeerd als een groeiland. Het land zit in een unieke positie doordat het zich verbonden heeft met Europa en met het Midden-Oosten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 12 februari 2013

Kort nieuws van de dag

Sinds 2009 is het pensioen van de Griekse volksvertegenwoordigers geleidelijk met ongeveer de helft afgebouwd, zo deelt het Griekse ministerie van Financiën mee. De zware besparingen in Griekenland knabbelen ook aan het appeltje voor de dorst van de leden van het parlement. Een gepensioneerde volksvertegenwoordiger ontvangt nu maandelijks 1.975,96 euro. Vier jaar eerder was dat nog 3.866,16 euro. (

Meer dan 100.000 Ieren zijn redden van banken beu

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 12 februari 2013

Mijnbouwer Xstrata produceert record aan steenkool, nikkel en zink

Het Brits-Zwitserse mijnbouwbedrijf Xstrata heeft vorig jaar een recordhoeveelheid steenkool voor kolencentrales uit de grond gehaald, geholpen door de opening van nieuwe mijnen en de heropening van bestaande mijnen. Ook de nikkel- en zinkproductie steeg naar recordhoogtes. Dat maakte 's werelds grootste steenkoolproducent vandaag bekend.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 12 februari 2013

De groei van de Chinese economie vanuit de ruimte

Op de website van de NOAA staat serie ruimtefoto's van China, gemaakt tussen 1992 en 2010. De foto's zijn als een kort filmpje aan elkaar geplakt en laten de razendsnelle groei zien van de Chinese economie. Ook buurlanden als Zuid-Korea en Taiwan maakten een stormachtige economische groei door.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs