Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 36871 tot 36875
Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 4 december 2012

AEX licht in de min

De beurs in Amsterdam is nagenoeg vlak geopend. Ook de andere Europese beurzen lieten bij de opening weinig beweging zien. De begrotingsruzie in de VS houdt beleggers langs de zijlijn.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 4 december 2012

Republikeinen komen met tegenbod voor begrotingsplan Witte Huis

De Republikeinen in het Huis van Afgevaardigden hebben maandag een nieuw schuldreductie-voorstel voorgelegd aan het Witte Huis, dat oproept tot $800 miljard aan verhoogde belastinginkomsten, de helft van hetgeen president Barack Obama heeft voorgesteld.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 4 december 2012

Ook Jeffrey Gundlach gelooft rotsvast in goudmijnaandelen

Jeffrey Gundlach, één van de bekendste hedge fund managers op Wall Street, haalde onlangs de krantenkoppen door de diefstal van een deel van zijn kunstcollectie.Die kunstcollectie is inmiddels terecht, dus Gundlach kan zich weer volop concentreren op hetgeen waar hij goed in is: beleggen.

Als investeerder heeft Gundlach zijn liefde voor obligaties afgezworen: Gundlach is bond king af. Recent heeft hij zijn posities in aardgasproducenten en goudmijnen opgetrokken. Hiermee stapt Jeff Gundlach in de voetsporen van Slim Beleggen en het pleidooi aan beleggers om nu wat goudmijnaandelen te kopen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 4 december 2012

“Belastingbetaler heeft het jarenlang te makkelijk gehad”

In de VS blijft het borrelen omtrent het voornemen van de regering Obama om de belastingen te verhogen. Niemand betaalt graag belastingen, maar de Amerikanen misschien nog het minst van allemaal. Nochtans hebben precies die Amerikanen weinig te klagen gehad van de taxman.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 4 december 2012

AMSTERDAM VANDAAG: AEX opent licht lager

De AEX opent dinsdag naar verwachting licht lager, vanwege de voortdurende zorgen omtrent de dreigende fiscal cliff in de VS, waarbij de onderhandelingen tussen de Democraten en Republikeinen in een impasse lijken te verkeren.

De AEX sloot maandag 0,3% hoger op 337,28 punten. Onderbeurs noteerde de index licht hoger dan de vorige hoogste notering onderbeurs van 2012, op 340,47 punten. De Midkap sloot onveranderd op 524,13 punten. De ASX steeg op het slot 0,3% naar 389,09 punten.