EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
70
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36881 tot 36885 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 12 februari 2013

EU wil actieplan voor kwakkelende Europese staalsector

AMSTERDAM (Dow Jones)-- De Europese Commissie heeft dinsdag tijdens een bijeenkomst met hooggeplaatste bestuurders uit de staalindustrie, vakbonden en wetgevers van de Europese Unie (EU) gezegd in juni met een actieplan te komen om de kwakkelende Europese staalindustrie op de been te helpen.

Lees verder op beurs.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 februari 2013

Spanje haalt 5,6 miljard op, Italië 8,5 miljard

Spanje is er vandaag in geslaagd om 5,571 miljard euro op te halen met de uitgifte van schatkistcertificaten op korte termijn. De rente die het Zuid-Europese land moet betalen op papier met een looptijd van zes maanden daalde licht, die op papier met een looptijd van twaalf maanden steeg licht ten opzichte van voorgaande uitgiftes in januari.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 12 februari 2013

Griekse bouw zakt nog dieper in afgrond

ATHENE (ANP) – De crisis in de Griekse bouwsector is in november vorig jaar nog verder verdiept. De totale bouwproductie ging die maand met twee derde omlaag in vergelijking met een jaar eerder. Dat meldde het Griekse bureau voor de statistiek Elstat dinsdag.

Lees verder op refdag.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 februari 2013

Opec ziet grotere vraag naar olie in 2013

De Opec, de Organisatie van olie-exporterende landen, heeft haar verwachtingen voor de vraag naar ruwe olie voor 2013 naar boven bijgesteld. Reden zijn de "tekenen van een wereldwijd economisch herstel" en een bijzonder strenge winter in bepaalde streken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 12 februari 2013

Geld overschrijven kan nu ook via Facebook

Facebook heeft een nieuwe app gelanceerd waarmee geld kan overgeschreven worden. Het gaat hier voornamelijk over internationale geldtransfers. Azimo, de Facebook-app, zegt dat het snel, veilig en goedkoop geld kan overschrijven wereldwijd. Het bestookt hiermee de grote spelers zoals Western Union en MoneyGram.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs