EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
59
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
38
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36886 tot 36890 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 17 februari 2013

ICBC – Sparen bij een Chinese bank

Sparen loont op dit moment niet. De inflatie is torenhoog en de spaarrente blijft maximaal steken op 2,25%. De hoogste spaarrente wordt op dit moment geboden door een Chinese bank, namelijk de “Industrial and Commercial Bank of China” (ICBC).

Lees verder op blogspot.nl
Geplaatst op: zondag 17 februari 2013

Topman Sarenza: ‘Investeerders zijn onze grootste vijanden’

De Nederlandse online schoenenmarkt is net als in veel andere landen een verdringingsmarkt. Toch denkt het Franse Sarenza goede kaarten te hebben. “Wij zijn een grootmacht in onze business”, aldus CEO Stéphane Treppoz (46).

Het online schoenenbedrijf, dat ook modieuze tassen verkoopt, is sinds april vorig jaar actief op de Nederlandse markt. Het bedrijf ondervindt net als andere spelers in de markt vooralsnog weinig hinder van het huidige economische klimaat. Het marktaandeel van deze industrie groeit jaarlijks zelfs met een paar procenten: halverwege 2012 stond de teller in Nederland op elf procent, een stijging van 2,2 procent ten opzichte van het jaar ervoor. En dat terwijl de cijfers van de beste verkoopmaand, die van december, nog moesten komen.

Lees verder op emerce.nl
Geplaatst op: zondag 17 februari 2013

brandstofprijzen stijgen in razend tempo naar nieuw record

Onderstaand schema geeft dagelijkse de adviesprijzen van de vijf grootste oliemaatschappijen weer. De Gemiddelde Landelijke Adviesprijs (GLA) is het gemiddelde van deze adviesprijzen. Wekelijks wijzigen de prijzen van de oliemaatschappijen ongeveer drie keer.

Nederland heeft de hoogste belastingdruk op brandstof in de wereld. Tweederde van de Euro95 literprijs bestaat uit accijns, wettelijke heffing en BTW. De rest van de literprijs wordt hoofdzakelijk bepaald door de ruwe olieprijs. De ruwe olieprijs is onder andere afhankelijk van de productieomvang, de dollarkoers, wereldgebeurtenissen en weersomstandigheden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 17 februari 2013

Nieuwe voorzitter voor de bank van het Vaticaan

De Commissie van Kardinalen voor het toezicht op het Instituut voor Religiueze Werken (IOR), (lees maar de “nationale” bank van het Vaticaan), heeft, volgens de statuten, tot nieuwe voorzitter van de raad van toezicht benoemd de heer Ernst von Freyberg. De andere vier leden van de raad van toezicht behouden hun positie.

Lees verder op nieuwslog.nl
Geplaatst op: zondag 17 februari 2013

Duizenden Spanjaarden en Portugezen betogen tegen regering

© reuters.Duizenden Spanjaarden zijn op straat gekomen om een nieuwe wet te eisen die een punt zet achter de vele huisuitzettingen van slachtoffers van de economische crisis. Ook in Portugal kwamen duizenden mensen op straat om te betogen tegen de besparingsmaatregelen van de centrumrechtse regering.

Lees verder op demorgen.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs