EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3691 tot 3695 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 27 februari 2017

Stralende toekomst voor goud op komst door toenemende instabiliteit Eurozone

Goud is terug volop aan een opwaartse beweging bezig. Waar goud een opvallende daling liet zien na het aantreden van Trump is er opnieuw een beweging bezig naar veilige havens waarbij goud één van de favorieten is.

In tijden van onzekerheid is goud altijd een veilige belegging geweest. Ondanks de aanstelling van Trump maakte goud toch een neerwaartse beweging, een gegeven wat de laatste tijd terug in een snel tempo wordt goedgemaakt. Ondertussen is de grens van 1250USD reeds doorbroken, dit na de aankondiging van grondige hervormingen door Steven Mnuchin, US Treasury Secretary.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 27 februari 2017

Niet Frankrijk maar Italië grootste gevaar voor Eurozone aldus Deutsche Bank

Volgens analisten van Deutsche Bank vormt niet Frankrijk maar Italië het grootste risico voor de stabiliteit van de eurozone. Dit ondanks de aankomende verkiezingen in Frankrijk die mogelijks door het Front National van Le Pen kunnen gewonnen worden.

Zondag nam de Italiaanse premier Matteo Renzi ontslag als leider van de Partito Democratico wat mogelijks het begin van een afbrokkeling van de partij betekent. Dit zou de stabiliteit van het reeds geplaagde Italië verder ondermijnen. Enkel stabiliteit kan ervoor zorgen dat het land de nodige hervormingen kan doorvoeren om op deze manier terug competitief te worden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 27 februari 2017

Trump beschuldigt Chinezen wederom van manipulatie

Amerikaanse president Donald Trump heeft China het verwijt gemaakt dat het Aziatische land een “groot kampioen” is in de manipulatie van de wisselkoers.

Trump benadrukte in zijn campagne om het presidentschap al dat China kunstmatig de yuan zwak hield tegenover de dollar om de Chinese export goedkoper te maken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 27 februari 2017

Vrijhandelszone tussen Europa en Rusland zeer lucratief

Een vrijhandelszone tussen de Europese Unie, Rusland en andere landen in de centraal-Aziatische regio biedt voor alle betrokken partijen economische voordelen, zo concludeert het Duitse Center for Economic Studies (CES) in een nieuw rapport dat onlangs werd uitgebracht.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 27 februari 2017

Oud-topman IMF nu wel de cel in

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) staat wederom in een slecht daglicht. Dit keer niet door directrice Christine Lagarde die zich voor de rechter moest verantwoorden maar wegens een oud-directeur.

De 68-jarige Rodrigo Rato, voordat Dominique Strauss-Kahn en huidig IMF-directrice Christine Lagarde het stokje overnamen de hoogste man bij het IMF, is veroordeeld tot viereneenhalf jaar cel.

Hij kreeg die gevangenisstraf voor verduistering.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs