EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
20
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36911 tot 36915 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 21 februari 2013

'Neerwaartse spiraal kan snel voorbij zijn'

TILBURG - De Nederlandse economie zit in een neerwaartse spiraal, maar met de juiste maatregelen kan die ook snel weer voorbij zijn. 

De economie staat er structureel namelijk best goed voor. Dat zegt topeconoom Lans Bovenberg donderdag in een reactie op zorgwekkende cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 21 februari 2013

Chinezen krijgen binnenkort hun eerste goud-ETF

Binnenkort krijgt ook China een goud-ETF. Dit beleggingsinstrument stelt beleggers in staat goud te handelen met het gemak waarmee ze hun aandelenportefeuille organiseren. De buurlanden hebben al verschillende goud-ETF's. Lees het hele verhaal op Goudstandaard.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: donderdag 21 februari 2013

Apple heeft patenten voor 'iWatch'

Het wordt steeds waarschijnlijker dat Apple met een horlogeachtig apparaat komt. AppleInsider heeft patentaanvragen ontdekt waarin de iPhone-maker spreekt over een oprolbaar apparaat dat om de arm kan worden gedragen. De bijgeleverde tekeningen laten weinig twijfel bestaan dat het om een horloge zou gaan.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 21 februari 2013

Is de correctie in de zilvermarkt eindelijk voorbij?

De zilverprijs is de laatste drie maanden fors onderuit gegaan. Vooral deze week ging het hard naar beneden. Gisteren werd een recordvolume aan zilvercontracten verhandeld. Mogelijk is dat een aanwijzing dat we de grootste daling achter de rug hebben.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 21 februari 2013

Tien regels voor beleggers van Bob Farrell

Bob Farrel presenteert een lijst van tien regels die de belegger moet onthouden om succesvol te zijn op de beurs. Het lijken open deuren, maar slechts weinig beleggers weten de daad bij het woord te voegen. Bijgevoegd zijn een aantal interessante grafieken.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs