EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
70
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36921 tot 36925 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 11 februari 2013

Britse economie niet hersteld van crisis uit 2008

De Britse economie is nog steeds niet hersteld van de financiële crisis die in 2008 om zich heen sloeg. Aan de hand van een aantal grafieken kan men concluderen dat de Britse economie nog niet terug is op het niveau van voor de recessie, ondanks de monetaire stimulering door de centrale bank en de forse begrotingstekorten van de regering.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 11 februari 2013

Chinezen nemen steeds meer bedrijven over in de VS

Het afgelopen jaar gaven Chinese bedrijven en investeringsmaatschappijen gezamenlijk $10 miljard uit aan overnames van Amerikaanse bedrijven. Dat was meer dan in de voorgaande drie jaren samengevoegd. De Amerikaanse toezichthouder en het Congres zijn niet altijd blij met het overnamepad van Chinese bedrijven in de Amerikaanse markt.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 11 februari 2013

De volgende seculaire stierenmarkt is mogelijk nog ver weg!

Historisch gezien duurt een seculaire berenmarkt gemiddeld 14 jaar. Aangezien de huidige seculaire berenmarkt in 2000 begon, zijn we daar nog maar 2 jaar van verwijderd. Maar de huidige de huidige beer is niet zomaar een beer waardoor de huidige cyclus vermoedelijk langer zal duren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 11 februari 2013

Valsmunterij zit in de lift: 17% meer valse euromunten

In de eurozone werden vorig jaar 184.000 valse euromunten uit omloop genomen. Dat is een stijging met 17 procent, zo blijkt uit cijfers van de Europese Commissie.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 11 februari 2013

Marc Faber Radio

We kwamen op een uitzonderlijke opname uit van Marc Faber tijdens een radio-interview in het programma Money for Nothing. De heren waren samen aanwezig op de RTHK’s Operation Santa Claus in Hong Kong.

De gebruikelijke thema’s komen aan bod, waaronder de recente beursrally, de visie op China, het beleid van de Fed, inflatie, goud… Een onafgebroken uiteenzetting van zo’n 30 minuten. Helaas is de geluidskwaliteit niet zo geweldig, maar voldoende om Faber’s commentaar goed te verstaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs