EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36946 tot 36950 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 14 februari 2013

Zwart geld VS niet meer welkom in Zwitserland

Belastingontduikers uit de Verenigde Staten kunnen niet meer stiekem hun geld wegsluizen naar een Zwitserse bankrekening.

Belastingontduikers uit de Verenigde Staten kunnen niet meer stiekem hun geld wegsluizen naar een Zwitserse bankrekening.

De VS kan binnenkort gegevens opvragen van Zwitserse bankrekeningen van Amerikanen, dankzij een overeenkomst die beide landen donderdag tekenden.

Zwitserse media meldden dat de Zwitserse overheid met tegenzin akkoord is gegaan. Zwitserland hecht grote waarde aan het bankgeheim. Als het niet zou tekenen, zou Zwitserland echter groot kapitaal uit de VS mislopen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 14 februari 2013

'Europees Stabiliteitspact is niets meer dan een accordeon'

De Franse premier Jean-Marc Ayrault kondigde woensdag aan dat zijn land de EU-norm inzake het begrotingstekort van 3% niet zal halen. Olli Rehn, de eurocommissaris voor Economie, heeft in een brief al gemeld dat net als dat bij Portugal, Griekenland en Spanje het geval is geweest, ook andere EU-landen die met tegenvallende economische groei kampen, op een gunstmaatregel kunnen rekenen, schrijft de Italiaanse krant Corriere della Sera:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 14 februari 2013

Griekse werkloosheid op recordhoogte, 27% - armoede tiert weliger

Unemployment in Greece rose to a record 27 percent in November as separate surveys on Thursday showed the country remains stuck in recession and predicted nearly a third of the population would be in poverty by the end of the year.

Lees verder op ap.org
Geplaatst op: donderdag 14 februari 2013

VS: de huizenprijzen zijn terug!

Six years after the onset of the traumatic US housing crisis, the optics are there that suggest a stabilization is occurring. Whether real or manufactured by record-low foreclosures, bank supply withdrawals, and fed-subsidized cash REO-to-rent trades, the sad truth is that jobs (and the GDP-enhancing multiplier effect that they create) are just not coming. Even Bob Shiller prefers the potential for 4% gains in stocks over housing risk in the medium-term as he points out that - inflation-adjusted - house prices are back at levels first seen in 1894... now that is a long-term investor.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: donderdag 14 februari 2013

Griekse consument helemaal uit zijn lood geslagen

De Griekse economie liet recent enkele heel kleine groene scheuten zien. Dit was meteen voldoende voor Griekse en Europese politici om aan te kondigen dat Griekenland het dieptepunt van de crisis bereikt had. De realiteit laat echter iets anders zien.

De Grieken zijn momenteel de meest pessimistische consumenten ter wereld. Het Grieks consumentenvertrouwen zakte tot 35 punten in het laatste kwart van 2012. Dit is 11 punten lager dan in 2011 en het laagste van alle 58 onderzochte landen.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs