Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 3696 tot 3700
Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 18 december 2016

Chinese overheid sluit 1.200 fabrieken in Peking vanwege smog

1.200 fabrieken in de omgeving van Peking moeten stoppen met produceren, of krijgen daarin beperkingen opgelegd. Daartoe heeft het stadbestuur zaterdag opdracht gegeven. 

Vrijdag bereikte de luchtvervuiling in de Chinese hoofdstad het hoogste waarschuwingsniveau.

Bron: Express.be
Geplaatst: zondag 18 december 2016

Chinese club biedt 500 miljoen euro voor Leo Messi

De Chinese club Hebei Fortune biedt de Argentijnse topvoetballer Leo Messi een contract van 500 miljoen euro aan voor 5 seizoenen.

Dat meldt ‘Sky Sports’. Het Chinese team, dat wordt gecoacht door de Chileen Manuel Pelegrini (ex-Real Madrid en Manchester City) zou Messi dus 100 miljoen euro per seizoen betalen.

Hebei Fortune heeft al sterren als de Argentijn Lavezzi, de Ivoriaan Gervinho, de Kameroenees Mbia en de Fransman Kakuta in zijn rangen, maar zou nu dus voor Leo Messi gaan, die momenteel met zijn club FC Barcelona onderhandelt over de verlenging van zijn contract dat midden 2018 afloopt.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: zondag 18 december 2016

Verkoop Gouden Munten terug naar niveau 2011

De verkoop van de gouden munten door de US Mint is dit jaar.....

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 17 december 2016

Grondstoffen de meest lucratieve sector voor de aankomende jaren

Veel heil hebben beleggers de afgelopen jaren niet kunnen vinden in grondstoffen. De afkoelende wereldeconomie hebben grondstoffen niet bepaald tot een aantrekkelijke sector gemaakt voor investeerders.

De organische grondstoffen zoals suiker, mais en tarwe staan allen lager dan de periode omstreeks 2011. Ook de metalen waaronder ook goud en zilver, de edelmetalen, hebben geen sterke jaren achter de rug. De industriële metalen zoals aluminium, koper, nikkel en zink hebben evenmin goede resultaten laten zien. Dan hebben we nog de energiebronnen zoals aardgas en olie. Hetzelfde verhaal geldt voor deze sector. Aardgas komt niet van zijn plaats en de prijs van olie is de afgelopen jaren gehalveerd.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 16 december 2016

In Venezuela geven de armen nu hun kinderen weg

In Venezuela proberen steeds meer ouders hun kinderen weg te schenken omdat ze door de economische crisis in het land niet meer in staat zijn om hun gezin te onderhouden. Dat hebben woordvoerders van een aantal lokale hulporganisaties tegenover het persbureau Reuters gemeld.

Wanhopige ouders zouden hun kinderen proberen te plaatsen bij vrienden en familie, maar zoeken volgens de bronnen ook oplossingen bij staatsinstellingen of charitatieve projecten.