EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
58
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36951 tot 36955
Geplaatst op: maandag 7 januari 2013

Deflatie ? Een prachtig idee of niet ?

Waarom de centrale bankiers en overheden zo’n hekel hebben aan deflatie, en is deflatie daadwerkelijk slecht voor de economie? Maar eerst even een kort overzicht wat Deflatie is en de tegenhanger hiervan Inflatie. Als u de internationale media volgt  en de financiele katernen van dagbladen leest, heeft u hoogstwaarschijnlijk gehoord van het briljante plan van de nieuwe premier van Japan, de heer Shinzo Abe. Om Japan uit de destructieve spiraal van deflatie te halen die het land en de economie al 30 jaar verlammen en om  de Japanse economie nieuw leven in te blazen heeft de heer Abe het lumineuze plan opgevat om de regering een mega gigantische berg geld te laten lenen om hiermee bruggen, wegen en openbare gebouwen neer te zetten.

Nieuw plan?? Niet echt hoor, als sinds 1971 toen Nixon de laatste link met het goud doorsneed zijn overheden (vooral in het Westen en de laatste 5 jaar ook in de ontwikkelende landen) bezig geweest steeds meer en meer geld te lenen om hiermee steeds verder te kunnen groeien en een nutteloze welvaartsstaat op te bouwen, en de gewone economie steeds meer te verstikken.

Lees verder op geennieuws.com
Geplaatst op: maandag 7 januari 2013

Wall Street opent in het rood

In New York zijn de aandelenbeurzen maandag in het rood geopend. Net als in Europa besloten de Amerikaanse beleggers wat winst te nemen na de recente sterke opmars.

De Dow-Jonesindex noteerde kort na aanvang van de handel 0,3 procent lager op 13.397 punten en de brede S&P 500 daalde 0,4 procent tot 1460 punten. De technologiebeurs Nasdaq verloor 0,4 procent tot 3088 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 7 januari 2013

‘Wall Street begint in de min’

De aandelenbeurzen in New York beginnen waarschijnlijk licht lager aan de eerste volledige handelsweek van het jaar. Net als in Europa lijken de Amerikaanse beleggers wat gas terug te nemen na de recente opmars.

De aandacht van de beleggers zal deze week vooral uitgaan naar de start van het jaarcijferseizoen. Het Amerikaanse aluminiumconcern Alcoa is dinsdag, zoals gebruikelijk, het eerste grote concern dat de boeken over het afgelopen jaar opent.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 7 januari 2013

Hier komen de Hexacopters!

Er is een ware revolutie gaan de wereld van de robots en drones. We hadden het eerder al over vliegende robotmuskieten of computergestuurde kakkerlakken. We waren echter vooral onder de indruk van de mogelijkheden van de zwermen quadrotors.

De heren bij Mad Labs gingen nog een stapje verder en combineerden een quadrotor met een hexapod, een robotspin. Hier is de Hexacopter: FREAKY!!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 7 januari 2013

Bank of America schikt hypotheekclaims

Bank of America heeft een schikking getroffen met hypotheekverstrekker Fannie Mae ter waarde van 3,6 miljard dollar om claims rond de verkoop van hypotheken tussen 2000 en 2008 af te kopen.

Lees verder op RT[z]

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs