Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 36951 tot 36955
Bron: RT[z]
Geplaatst: zondag 2 december 2012

Geen vooruitgang in overleg over fiscal cliff

Er zit geen vooruitgang in de gesprekken tussen Republikeinen en het Witte Huis over de zogenoemde 'fiscal cliff'. Dat zei de Republikeinse voorzitter van het Huis van Afgevaardigden zondag op de conservatieve zender Fox News.

,,We zijn nog nergens'', aldus John Boehner. Volgens hem hebben de Republikeinen een ,,serieus voorstel'' op tafel gelegd en heeft het Witte Huis ,,met vrijwel niets'' geantwoord.

Bron: aziatischetijger.nl
Geplaatst: zondag 2 december 2012

President Indonesië: Tijd van uitbuiting arbeider is voorbij

Als het aan de Indonesische president Yudhoyono ligt is de tijd van uitbuiting en onderbetaling van arbeiders voorbij. Dat heeft Yudhoyono afgelopen vrijdag duidelijk gemaakt tijdens een speech in Jakarta.

De Indonesische president sluit zich hiermee aan bij vakbonden en arbeiders die al tijden protesteren tegen lage betaling in bijvoorbeeld fabrieken. Die demonstraties mondden de afgelopen periode verschillende malen uit in grootschalige bijeenkomsten waar de veiligheidsdiensten op hardhandige wijze een einde aan maakten.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 2 december 2012

Begrotingsdoel halen wordt zeer moeilijk voor Spanje

Spanje haalt dit jaar mogelijk de doelstelling voor het begrotingstekort niet, zo suggereerde de Spaanse premier Mariano Rajoy in een interview met de krant La Razon. Rajoy liet weten dat het "heel erg moeilijk" zou zijn om het tekort te laten zakken tot 6,3 procent van de economie.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 2 december 2012

'Wegwerken Brits tekort duurt langer dan verwacht'

Het wegwerken van het Britse begrotingstekort duurt 'langer dan gepland'. 

Dat zei de Britse minister van Financiën George Osborne zondag tegen de BBC. Volgens Osborne maakte de overheid wel flinke vorderingen bij het verminderen van het tekort.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 2 december 2012

Griekse schulden over paar jaar kwijtschelden

De schulden van Griekenland zouden over een paar jaar kwijtgescholden kunnen worden, zodra Griekenland de nodige hervormingen hebben doorgevoerd. Dit zegt de Nederlandse topman van ABN Amro Gerrit Zalm.