EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
60
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36971 tot 36975
Geplaatst op: maandag 7 januari 2013

‘Vlakke opening AEX’

De beurs in Amsterdam begint naar verwachting vlak aan de eerste volledige handelsweek van het nieuwe jaar.

Ook de andere Europese beurzen zullen bij de opening weinig beweging laten zien. De aandacht van de beleggers zal deze week vooral uitgaan naar de start van het jaarcijferseizoen.

Het Amerikaanse aluminiumconcern Alcoa is dinsdag, zoals gebruikelijk, het eerste grote concern die de boeken over het afgelopen jaar zal openen. Amsterdamse beleggers moeten nog even wachten op de jaarcijfers. De eerste aan het Damrak genoteerde bedrijven die hun boeken openen zijn Ahold en ASML op 17 januari.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 7 januari 2013

Standard & Poor’s 500 op het hoogste niveau sinds 2007

Veel geblaat en maar weinig wol, zo kan de ganse discussie over de fiscal cliff in enkele woorden worden samengevat. Akkoord, het probleem is nog niet opgelost, maar de beleggers hebben uiteindelijk besloten om er niet meer wakker van te liggen.

Afgelopen vrijdag stond de Standard & Poor’s 500 op het hoogste niveau sinds december 2007. Het werkloosheidsrapport voor de maand december gaf zeker geen knaleffecten, de evolutie van de arbeidsmarkt in de U.S. verloopt ongeveer zoals iedereen het verwacht. Geen steile klim, maar zeker ook geen zware afknapper.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 7 januari 2013

‘Lagere opening AEX’

De beurs in Amsterdam begint maandag naar verwachting licht lager aan de eerste volledige handelsweek van het nieuwe jaar.

Ook de andere Europese beurzen zullen met kleine verliezen openen. De aandacht van de beleggers zal deze week vooral uitgaan naar de start van het jaarcijferseizoen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 7 januari 2013

Econoom: Meer risico door ruimer jasje voor banken

Door de soepeler liquiditeitsregels voor banken wordt het risico op een systeemcrisis groter, zegt hoogleraar Algemene Economie Frank den Butter op BNR.

Door de soepeler liquiditeitsregels voor banken wordt het risico op een systeemcrisis groter, zegt hoogleraar Algemene Economie Frank den Butter op BNR.

Hoogleraar Frank den Butter (VU): "Het is een beetje kiezen tussen twee kwaden"

Internationale financiële toezichthouders hebben zondag nieuwe regels voor liquide middelen versoepeld en uitgesteld. Banken hadden gewaarschuwd dat de geplande regels kredietverstrekking en economisch herstel in de weg zouden zitten.

Lees verder op bnr.nl
Geplaatst op: maandag 7 januari 2013

Nikkei sluit met verlies

De beurs in Tokio is maandag met verlies gesloten. Beleggers besloten wat winsten te nemen na de sterke rally van afgelopen vrijdag, die de Japanse beurs naar het hoogste niveau sinds maart 2011 stuurde.

De Nikkei eindigde 0,8 procent lager op 10.599,01 punten.

Lees verder op RT[z]

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs