Nieuws / Artikelen met het woord

58135 artikelen gevonden. Artikel 36991 tot 36995
Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 25 december 2012

Chinese productiestop aardmetalen verlengd

De grootste producent van zeldzame aardmetalen van China legt de productie nog een maand langer stil om zo de sterk dalende prijzen een halt toe te roepen. Dat maakte het bedrijf, Baotou Steel Rare-Earth, vandaag bekend.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 25 december 2012

Elektriciteit zo goed als gratis door zachte temperaturen

Door de zachte temperaturen is elektriciteit op de groothandelsmarkt momenteel zo goed als gratis. Dat is erg opmerkelijk in deze periode. Maar de consument zal dat niet merken op zijn factuur. Dat heeft netbeheerder Elia vanochtend gemeld op Radio 1.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 25 december 2012

Japanse beurs sluit met winst

De beurs in Tokio is vandaag met winst gesloten. De handel kreeg vooral steun van een zwakkere yen. Daar profiteerden Japanse exportbedrijven van.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 25 december 2012

Beurzen blijven dicht voor kerst

In de rest van Europa zijn de aandelenmarkten dinsdag ook gesloten. Op Wall Street wordt dinsdag eveneens niet gehandeld.

De AEX-index in Amsterdam liet maandag in een rustige en verkorte handelssessie nauwelijks beweging zien.

De AEX sloot met een winst van 0,1 procent op 344,52 punten. Ook op Wall Street werd maandag maar een halve dag gehandeld. De toonaangevende Dow-Jonesindex eindigde 0,4 procent lager.

Bron: blikopnieuws.nl
Geplaatst: dinsdag 25 december 2012

Record aantal faillissementen in 2012

Het aantal faillissementen heeft in 2012 een nieuw record bereikt van 12.397, een toename met ruim 21 procent ten opzichte van 2011.

Vooral in de bouw gingen flink meer bedrijven bankroet. Dat blijkt uit voorlopige jaarcijfers die Faillissementsdossier.nl vandaag bekend heeft gemaakt.