EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
24
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36991 tot 36995 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 5 februari 2013

Twitter al bijna $ 10 miljard waard

In Amerika kunnen personeelsleden aandelen verkopen op de secundaire markt. Zo kocht BlackRock onlangs voor $ 80 miljoen aandelen van Twitter die het bedrijf waardeerde op iets  meer dan $ 9 miljard. Ondertussen zijn er nog aandelen te koop die Twitter al waarderen op $ 9,9 miljard.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 5 februari 2013

Column Kees de Kort | Wie naar Frankrijk kijkt, wordt nerveus

De Kort: "Iedereen had er het volste vertrouwen dat het allemaal wel goed zou komen. Zeker nadat Mario Draghi eind juli vorig jaar had gezegd 'jullie kunnen op me rekenen'. Maar we hebben natuurlijk de politieke ontwikkelingen in Italië en Spanje, we hebben de financiële ontwikkelingen in Italië en in Nederland."Kortom, zegt De Kort, ontwikkelingen die maken dat het tijd is om de situatie in Europa goed onder de loep te nemen. "Ook vanochtend zijn er weer wat economische cijfers bekend geworden waarvan je niet vrolijk wordt: cijfers over de inkoopmanagers uit de dienstverlening bijvoorbeeld. Dat cijfer is een tijdlang erg gedaald. Nu zijn we ruim onder de 50 terechtgekomen en het 'tikt' een heel klein beetje omhoog. Dus de daling is even tot stilstand gekomen. Maar onder de 50, dus nog steeds krimp."Of neem Frankrijk, gaat hij verder. "Het is echt slecht hoor wat daar gebeurt. Als je daar goed naar kijkt, neemt de nervositeit flink toe."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 5 februari 2013

Nederlandse pensioenfondsen handhaven investeringen in grondstoffen

Twee grote Nederlandse pensioenfondsen hebben aangegeven het niveau van hun investeringen in grondstoffen te zullen handhaven. Ze geven aan dat het indekken tegen het gevaar van inflatie de belangrijkste reden is voor deze focus op grondstoffen.

Lees verder op CD Fund.com
Geplaatst op: dinsdag 5 februari 2013

De illusie van de United States Bullion Depository

Er is in de Verenigde Staten een plek waar veel landen goud opgeslagen hebben liggen, de United States Bullion Depository. Een hele deftige naam die niemand wat zegt, maar we hebben het kort gezegd over Fort Knox. De grootste kluis van de FED waar grote delen van de goudreserves van verschillende landen liggen opgeslagen.

Lees verder op prijsvangoud.nl
Geplaatst op: dinsdag 5 februari 2013

Waarom de volgende crash er snel aankomt

We got a problem here folks, and it's going to lead to the next crash -- and sooner than you think.

We got a problem here folks, and it's going to lead to the next crash -- and sooner than you think.

First, let's talk about the impact of QE on companies.   The common mantra is that it makes it "easier" for firms to borrow money.  The problem is that borrowing, in general, is a destructive act as you must pay back said borrowing with interest -- no matter how small.   The bigger problem, however, is that long-established businesses have obligations that were all contracted with the expectation of lending other people money and earning a spread on it, such as their pensions.

Lees verder op market-ticker.org
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs