EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36996 tot 37000 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 20 februari 2013

DNB: Ruim miljoen gepensioneerden dit jaar gekort op pensioen

AMSTERDAM (Dow Jones)--In totaal 68 van de 415 Nederlandse pensioenfondsen hebben er 68 aangegeven per 1 april van dit jaar te moeten korten op de pensioenen, waardoor ruim een miljoen gepensioneerden direct worden geraakt, meldt de Nederlandsche Bank (DNB) dinsdag in een persbericht.

De korting van gemiddeld 1,9% is nodig om de dekkingsgraad van deze fondsen te laten herstellen tot het verplichte niveau van ongeveer 105% voor het einde van 2013. De dekkingsgraad is de verhouding van de bezittingen tot de huidige en toekomstige verplichtingen van pensioenfondsen.

Lees verder op beurs.nl
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2013

Parket Brussel wil vervolging ex-top Fortis

BRUSSEL - Het parket in Brussel wil dat zeven voormalige topmannen van Fortis strafrechtelijk worden vervolgd omdat zij aandeelhouders zouden hebben misleid over de situatie van het bedrijf ten tijde van de overname van delen van ABN Amro in 2007.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2013

Gering aandeel zonnestroom op totaal verbruik

Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). In 2011, zo publiceerde het CBS onlangs, was zonnestroom goed voor 0,09 procent van het totale elektriciteitsgebruik in Nederland. Dat totaal ligt op ruim 110 miljard kilowattuur.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2013

Goudcorrectie bijna achter de rug: shortposities nemen fors toe

Het laatste Commitment of Traders Report (COT) van afgelopen vrijdag laat zien dat actieve vermogensbeheerders nu de grootste shortpositie op goud hebben ingenomen sinds november 2008. Van alle contracten goud in handen van de categorie 'Managed Money' is maar liefst 29% een shortcontract. Een week geleden zat nog maar iets meer dan 22% van het actief beheerde vermogen aan de shortzijde van de markt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2013

Volume Shanghai Gold Exchange stijgt tot nieuw record

De Shanghai Gold Exchange heeft een week stil gelegen naar aanleiding van het Chinese Nieuwjaar. Op de eerste handelsdag gisteren werd een record hoeveelheid goud verhandeld. Vermoedelijk hebben de Chinezen gebruik gemaakt van de gedaalde goudprijs om goud in te slaan, aldus

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs