EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
30
kliks
23
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37011 tot 37015 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 25 januari 2013

Prijsstijgingen in 2013 voor de cyclische metalen

ABN AMRO verwacht dat grondstoffen met een cyclisch karakter in 2013 in waarde toe zullen nemen. Het aantrekken van sommige economieën (zoals nu gebeurt in China en de VS) leidt ertoe dat de vraag naar de cyclische grondstoffen (zoals basis metalen, zilver, platinum en palladium) zal toenemen. Daarmee zullen ze in prijs stijgen.

Lees verder op metaalnieuws.nl
Geplaatst op: vrijdag 25 januari 2013

Beleggers bereiken euforisch niveau

Het kan niet op, het is feest op de beurzen. Maar we verkeren niet in een euforische economische toestand, waarom dan wel een euforische financiële toestand. Simpel! Er is op dit moment niets waar we ons zorgen over maken. En dat op zich is al een immens verschil met de laatste jaren.

Kit Juckes van SocGen legt het uit als volgt: The reality is that we are short of things to worry about and long of liquidity which tends to weaken the resolve of any bear. We hebben te weinig om ons zorgen over te maken en teveel liquiditeit om de vastberadenheid van de beer te verzwakken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 25 januari 2013

Wel veerkracht maar geen dynamisme in de wereldeconomie

Harvard professor Kenneth Rogoff was op economisch vlak één van de prijswinnaars van 2012. Hij voorspelde met een grote mate van accuraatheid wat er zou gebeuren. Daarom werd met bijzondere aandacht uitgekeken naar wat de professor voor dit jaar zou vertellen.

Rogoff, samen met Carmen Reinhart auteur van het boek ‘This time is different’, onderzocht tientallen financiële crisissen die in meer of in mindere mate vergelijkbaar waren wat met er zich afspeelde na het omklappen van Lehman Brothers in de herfst van 2008.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 25 januari 2013

Lagarde: neem meer tijd voor begroting

De Europese lidstaten moeten elkaar meer tijd geven om hun nationale begroting op orde te brengen.

De Europese lidstaten moeten elkaar meer tijd geven om hun nationale begroting op orde te brengen.

Dat zei Christine Lagarde, hoofd van het Internationaal Monetair Fonds (IMF), vrijdag op het World Economic Forum in het Zwitserse Davos. ,,Dat is beter dan geforceerd vast te houden aan de huidige regels'', aldus Lagarde.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 25 januari 2013

Platina & Palladium

The platinum group of metals (PGMs) have received some perhaps unwarranted attention in recent weeks as the 'coin' idiocy came and went; but, it is noteworthy, as Eric Sprott points out that with demand rising and supply under pressure, the outlook for investment in physical platinum and palladium is increasingly compelling. The following infographic (and various supply and demand dynamics) provides a succinct picture of what these metals are used for, where they are produced, and the supply/demand imbalances.

In the British Geological Survey's Risk List 2012, the platinum group of metals (PGMs), of which platinum and palladium are widely viewed as the most significant, received a high supply risk index based on the list's seven criteria: scarcity in the Earth's crust; production concentration-location of principal producers and contribution to global supply; reserve distribution-global distribution of reserves; recycling rate; substitutability; governance (top producing nation); and governance (top reserve-hosting nation).

Lees verder op zerohedge.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs