EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
52
kliks
40
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37021 tot 37025
Geplaatst op: vrijdag 4 januari 2013

Wall Street opent vlak

In New York zijn de aandelenbeurzen vrijdag nagenoeg vlak geopend ondanks een positief rapport over de Amerikaanse arbeidsmarkt. Beleggers wachten nog op de inkoopmanagersindex van de dienstensector in de Verenigde Staten en de Amerikaanse fabrieksorders, die een halfuur na opening worden vrijgegeven.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 4 januari 2013

Banengroei VS houdt aan

De werkgelegenheid in de Verenigde Staten is in december in ongeveer hetzelfde tempo gegroeid als in de voorgaande maand.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 4 januari 2013

‘Kleine openingswinst Wall Street’

De aandelenbeurzen in New York openen vrijdag waarschijnlijk met een kleine winst. De stemming wordt gesteund door een positief rapport over de Amerikaanse arbeidsmarkt.

Voorbeurs bleek dat de werkgelegenheid in de Verenigde Staten in december met 155.000 banen is gegroeid. Economen hadden gerekend op 153.000 nieuwe banen. De banengroei in november werd opwaarts bijgesteld van 146.000 tot 161.000 banen. De werkloosheid bleef vorige maand onveranderd op 7,8 procent van de beroepsbevolking.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 4 januari 2013

Bazel bezorgd over verliesregels voor banken

Internationale toezichthouders op de bankensector maken zich zorgen over de verschillende nieuwe regels die worden ontworpen voor de manier waarop banken hun verliezen moeten erkennen. Dat liet het Bazels Comité van Bankentoezichthouders vrijdag weten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 4 januari 2013

Banengroei VS in december conform verwachtingen: +155.000

Het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics (BLS) maakte vandaag bekend dat er in de laatste maand van vorig jaar 155.000 nieuwe banen zijn gecreëerd. Dat was bijna identiek aan de prognose van 156.000 die werd afgegeven door een panel van economen en analisten. De banengroei was voldoende om de bevolkingsgroei op te vangen, maar kon de werkloosheid niet verder omlaag brengen. Die kwam uit op 7,8%, identiek aan het gecorrigeerde cijfer van november.

Lees verder op MarketUpdate.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs