EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
61
kliks
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
35
kliks
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37026 tot 37030 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 4 februari 2013

Grieken kunnen hun energiefactuur niet meer betalen

In de NY staat een artikel over de gevolgen van de massale besparingen in Griekenland. Een van de maatregelen was om de belasting op stookolie te verhogen. Hierdoor is de energiefactuur in Griekenland fors gestegen en kunnen vele Grieken deze niet meer betalen. Ze gaan dan hout sprokkelen om zo hun huis te verwarmen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 4 februari 2013

Pensioenfondsen doen het opnieuw goed

De Belgische pensioenfondsen, de zogenaamde tweede pijler, hebben het afgelopen jaar een gemiddeld rendement van 12,3 procent geboekt. Dat is het op één na beste resultaat van de afgelopen vijf jaar. In 2011 was er nog een negatief rendement van -0,7 procent.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 4 februari 2013

Fed zal ‘Collateral Financial Damage’ aanrichten

De Fed blijft aan een razendsnel tempo geld drukken, in een verwoede poging om de economie in de US opnieuw op het juiste pad te krijgen. De ingreep is geen onverdeeld succes, zoals nogmaals bleek uit het werkloosheidsrapport voor de maand januari dat vorige vrijdag werd bekendgemaakt.

Joe Lavorgna, chief economist bij Deutsche Bank, vreest dat de Fed ‘Collateral Financial Damage’ zal aanrichten zodra de rente eventueel zou gaan stijgen. Lavorgna windt er geen doekjes om: de centrale bank heeft de gaspedaal veel te ver ingeduwd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 4 februari 2013

Grootste pensioenfonds ter wereld gaat Japanse obligaties verkopen

[...]

Dit kan het nieuwe stimuleringsprogramma in Japan danig in de war sturen aangezien de verkoop zal leiden tot hogere rentevoeten. En hogere rentevoeten is iets dat Japan zich absoluut niet kan veroorloven. De Japanse overheidsschuld is momenteel al de grootste in de wereld. De schuld is 2.000 % keer groter dan de jaarlijkse overheidsinkomsten. Als de rentevoeten zouden verdubbelen, betaalt Japan de helft van de jaarlijkse overheidsinkomsten aan intresten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 4 februari 2013

Blijft de Dow Jones boven de 14.000 punten deze week?

De Dow Jones Industrial Average sloot vorige week vrijdag voor de eerste keer sinds 2007 af boven de psychologische grens van 14.000 punten. De index heeft zijn beste start in vele jaren achter de rug. Kan het deze positieve lijn verder trekken deze week?

Er staan verschillende economische cijfers op het programma deze week. Amerikaanse productie zal een belangrijke indicator zijn, alsook de fabrieksorders, productiviteit, loonkosten per eenheid product, ISM diensten en groothandelvoorraden. Economen gepolst door Briefing.com verwachten echter teleurstellende cijfers.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs