EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37026 tot 37030 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 19 februari 2013

Portugal gaat in ‘opheffingsuitverkoop’

Europese leiders dachten dat Portugal een voorbeeld zou zijn van efficiënt bezuinigingsbeleid. Niets is minder waar: ondanks zeer ingrijpend gesnoei, is het land genoodzaakt zijn 'kroonjuwelen' te verkopen om de neergaande spiraal van tekorten te doorbreken.

De Portugese staat wordt geleidelijk uitgekleed. Wanneer het land in april 2011 een lening van 78 miljard euro van de trojka (EU, ECB en IMF) ontvangt om een faillissement te ontlopen, gaat het tot privatisering over. Maar onder leiding van Passos Coelho, een modelleerling uit de school van de strenge begrotingsdiscipline, worden de 'kroonjuwelen' – of wat daarvan nog over is – in nog hoger tempo verkocht dan voorheen. Met als doel het overheidstekort drastisch te verminderen. Eind 2012 heeft het land tot tevredenheid van de trojka het tekort teruggebracht tot 5,6 procent van het bbp, terwijl dat cijfer een jaar daarvoor nog 6,7 procent bedroeg. Eind 2014 moet het land op 3 procent uitkomen.

Lees verder op presseurop.eu
Geplaatst op: dinsdag 19 februari 2013

Hierin parkeren de rijken hun vermogen.

In Zuid Afrika is een minister verwikkeld geraakt is een echtscheiding. Sneu natuurlijk voor hem persoonlijk, maar het geeft ons de kans om eens mee te kijken in waar hij zijn geld heeft zitten.

Vrouwlief beschuldigd hem namelijk van nogal wat zaken, waaronder het verstoppen van zijn vermogen.

Lees verder op beursbox.nl
Geplaatst op: dinsdag 19 februari 2013

George Soros verdient $1 miljard aan koersval yen

De Japanse overheid heeft de waarde van haar munt sterk verlaagd, met als doel de export te stimuleren en de aandelenkoers omhoog te stuwen. Ook George Soros pikte een graantje mee met zijn hedgefonds, hij verdiende $1 miljard in een paar maanden tijd.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 19 februari 2013

Shortpositie goudmarkt op hoogste punt sinds nov '08

Vermogensbeheerders die een positie innemen in de termijnmarkt voor goud zijn sinds november 2008 niet meer zo negatief geweest als nu. Het percentage contracten aan de shortzijde bereikte een zeer hoog niveau van 29,16%. Eind 2008 herstelde de goudprijs met ruim 15%, zal dat nu weer gebeuren?

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 19 februari 2013

Berlusconi zou wel eens kunnen winnen

Volgende week zijn het verkiezingen in Italië. De grote vraag is: Doet hij het, of doet hij het niet? We hebben het dan over Silvio Berlusconi. Een nieuwe ambtstermijn van Berlusconi is het laatste wat Europa momenteel kan gebruiken. Maar Berlusconi zou wel degelijk kunnen winnen staat op

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs