EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37036 tot 37040 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 25 januari 2013

Microsoft met de hakken over de sloot, Apple in het verdomhoekje

In het laatste uur van de handel op de beurs van Wall Street kreeg Apple het nog extra hard te verduren. De beurskoers ging uiteindelijk meer dan 12 % lager en er werd een slotkoers van 450,50 dollar opgetekend. Het absolute dieptepunt van de dag lag met 425,25 dollar slechts iets lager.

Vervolgens was het wachten op de resultaten van softwarereus Microsoft, maar die deden geen vonken ontspringen. Micro raakte met de hakken over de sloot, de cijfers waren zeker niet slecht maar anderzijds ontbrak net dat tikkeltje extra’s dat de investeerders zo sterk op prijs stellen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 25 januari 2013

Balans Fed boven de 3 biljoen dollar

Het Amerikaanse stelsel van centrale banken, de Federal Reserve, heeft de omvang van zijn balans deze week voor het eerst zien stijgen tot meer dan 3 biljoen dollar (2243 miljard euro). In de afgelopen week nam de balans met 48 miljard dollar toe.

[...]

Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: vrijdag 25 januari 2013

'Oud eten op tafel door crisis'

Producten met een beperkte houdbaarheidsdatum komen door de groeiende armoede vaker terecht op de Nederlandse eettafel.

Producten met een beperkte houdbaarheidsdatum komen door de groeiende armoede vaker terecht op de Nederlandse eettafel.

Dat blijkt uit een rondgang van de Volkskrant langs de levensmiddelenconcerns Unilever, Hak, Arla en Aviko.

Ook producten met fabrieksfouten, zoals een verkeerd etiket, gaan niet meer naar goede doelen en supermarkten in het buitenland. Het afgelopen jaar leverden fabrikanten producten die ze niet meer kwijt konden aan voedselbanken.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 24 januari 2013

Zwitsers leger in Davos voorbereid op 'explosie van geweld in Europa'

Het consultancybedrijf PwC publiceerde in de aanloop van het World Economic Forum in het Zwitserese Davos zijn 16-de ‘Annual Global CEO Survey’ op basis van een reeks interviews met in totaal 1.330 CEO’s van multinationals en grote bedrijven uit alle regio’s van de wereld.

Uit het onderzoek komt naar voren dat deze leiders het meest bevreesd zijn dat de huidige crisis zal leiden tot een opstand van de burgers. Vooral de immer stijgende jeugdwerkloosheid in de zuiderse landen van Europa baart de CEO's grote zorgen. 75% van de respondenten ziet sociale onrust, ook in het zwaar getroffen Europa, als het grootste gevaar, dan volgt een mogelijke recessie in de Verenigde Staten (67%) en een economische afkoeling in China. Een cyberaanval of een grote storing van het internet komt op de vierde plaats. De vrees voor het opbreken van de eurozone lijkt verminderd.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 24 januari 2013

Marc Faber prefereert goud boven… alles!

Iedereen moet goud bezitten, zegt Marc Faber. Edelmetalen is het enige dat waarde biedt, zelfs in een worst-case scenario. Als het worst-case scenario werkelijkheid wordt, een systeem falen, zal je alleen met goud en andere edelmetalen nog iets kunnen doen.

Iedereen moet goud bezitten, zegt Marc Faber. Edelmetalen is het enige dat waarde biedt, zelfs in een worst-case scenario. Als het worst-case scenario werkelijkheid wordt, een systeem falen, zal je alleen met goud en andere edelmetalen nog iets kunnen doen.

Marc Faber wil er zelfs een weddenschap voor aangaan. Jullie houden je dollars bij en ik houd mijn goud bij, zegt Faber. Op het einde van de rit zullen we zien wie er het beste voor staat, we zullen zien wij zijn geld het eerste 0 bereikt.

Als het systeem omvalt, en Faber gelooft daar nog altijd in, zal enkel het plastiek van de creditkaart over blijven. Misschien realiseren de mensen dan hoe goed het was in een systeem dat gebaseerd was op een goudstandaard.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs