EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
63
kliks
32
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3706 tot 3710
Geplaatst op: woensdag 1 februari 2017

Irak moet olie niet meer in dollars afrekenen

Een burgerinitiatief in Irak roept de regering op om olie niet langer in Amerikaanse dollars af te rekenen. Ook willen de initiatiefnemers dat Irak haar bezittingen uit de Verenigde Staten terughaalt en andere landen zoekt om mee te handelen. Dit voorstel is een reactie op het omstreden inreisverbod dat de Amerikaanse president Trump afgelopen vrijdag in werking stelde.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 1 februari 2017

Trump helpt de prijs van uranium een handje

De ramp in het Japanse Fukushima in 2011 leek de nekslag voor de uraniumindustrie. In een reactie op deze ramp besloten belangrijke partijen als Duitsland en Japan hun nucleaire plannen op te schorten met als gevolg dat de prijs in elkaar klapte. Sinds november is de prijs echter weer behoorlijk omhoog geschoten.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 1 februari 2017

Centrale banken moeten terug naar conventioneel monetair beleid

Centrale banken moeten hun stimuleringsprogramma’s afbouwen en geleidelijk terugkeren naar conventioneel monetair beleid. Dat zei Agustin Carstens, toekomstige hoofd van de Bank for International Settlements (BIS), deze week in een interview met een Duitse krant.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: woensdag 1 februari 2017

Zilverprijs naar hoogste punt in 2,5 maanden tijd

De zilverprijs is de laatste 3 handelsdagen met bijna 5% gestegen. Beleggers zien duidelijk.....

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: woensdag 1 februari 2017

Volgens de wetenschap kan deze routine van Bill Gates en Warren Buffett jou slimmer maken

Toen Bill Gates 9 jaar was, leerde hij een zeer waardevolle routine van zijn lerares, Mrs Caffiere. Hoewel hij op dat moment nog lang niet bevriend was met Warren Buffett, paste die laatste diezelfde routine ook al toe. Het heeft beide heren geholpen een van de rijkste personen ter wereld te worden. En de wetenschap bewijst dat ook jij er beter van kan worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs