Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 3706 tot 3710
Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 4 december 2016

Zakenbank Deutsche Bank schrapt banden met 3.400 klanten

De zakenbank van Deutsche Bank schrapt de banden met ongeveer 3.400 klanten zoals andere financiële partijen en hedgefondsen. 

De bank wil geen klanten die meer kosten dan dat ze opleveren in een poging de bedrijfsvoering winstgevender te maken.

Ongeveer 80 procent van de inkomensten van de zakenbank van Deutsche Bank komen van 30 procent van de klanten. Eerder maakte topman John Cryan al duidelijk dat de bank zou stoppen met de dienstverlening voor sommige klanten.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 4 december 2016

Aanslagen kosten onze economie EURO 2,4 miljard

De terreuraanslagen die eind vorig jaar Parijs en in maart Brussel hebben opgeschrikt, hebben naast onnoemelijk veel menselijk leed ook een aanzienlijke economische schade aangericht.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 4 december 2016

Erdogan roept Turken op buitenlandse valuta om te wisselen voor lira of goud

De Turkse president en machthebber Recep Tayyip Erdogan heeft vandaag zijn landgenoten opgeroepen om hun buitenlandse deviezen om te zetten in Turkse lira. Dat moet de Turkse munt stutten, nu die steeds minder waard wordt in vergelijking met de grote munten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 4 december 2016

Bill Gross gelooft niet in de Trumprally

De Amerikaanse markten lijken te rekenen op een flink aantrekkende groei dankzij fikse overheidsbestedingen. Sinds Trump’s overwinning twee weken geleden blijven zowel de Dow Jones als de dollar stijgen, terwijl staatsobligaties verliezen.

Obligatiegoeroe Bill Gross gelooft er niet in. Hij adviseert beleggers in cash te gaan of naar cash alternatieven te kijken. Een groei zonder productiviteit is geen groei. Gross:

Bron: Express.be
Geplaatst: zondag 4 december 2016

Intra-Europese betalingen straks in maximaal 10 seconden

Vanaf november volgend jaar zal het mogelijk zijn om in Europa instant geldtransfers uit te voeren. Daarbij zullen tussen de vierendertig landen van de  Single Euro Payments Area (Sepa) geldtransfers tot 15.000 euro binnen een tijdsbestek van tien seconden kunnen worden uitgevoerd.

Dat heeft de European Payments Council (EPC) bekend gemaakt.