Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 37051 tot 37055
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 9 december 2012

Goud en zilver report (Week 49)

De afgelopen week werd zowel goud als zilver weer wat goedkoper. De daling van vorige week zette door en bracht de prijs van goud even naar €1.296 per troy ounce, het laagste niveau sinds begin augustus. De zilverprijs bereikte deze week een bodem van €801 per kilo, maar wist donderdag en vrijdag een deel van het verlies goed te maken. Ook de goudprijs ging aan het eind van de week weer wat omhoog. Afgelopen vrijdag noteerde een troy ounce goud €1.318,60 en wisselde een kilo zilver voor € €822,51 van eigenaar. Het prijsverschil met vorige week is minimaal.

Bron: trouw.nl
Geplaatst: zondag 9 december 2012

Makkelijk geld lenen is voorbij

De Nederlandse hypotheekschuld is met 670 miljard euro relatief de hoogste in Europa.

Huizenbezitters krijgen drie maanden langer de tijd om van hun aflossingsvrije hypotheek af te komen, zo heeft het kabinet gisteren besloten. Het is een kleine tegemoetkoming te midden van de reeks strengere regels die vanaf 2011 op de woningmarkt zijn afgevuurd.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 9 december 2012

Recordniveau AEX blijft onzeker

Als je de beleggersbarometer van ING mag geloven, zijn Nederlandse particuliere beleggers niet optimistisch.

Zij werden in november somberder, nadat het vertrouwen de 4 maanden daarvoor nog stabiel was gebleven, zo bleek zaterdag. Ook vorig jaar was er aan het eind van het jaar sprake van een dip in het vertrouwen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 9 december 2012

China publiceert sterke economische cijfers

Het ziet er naar uit dat de economische groei in China weer versnelt. Vandaag publiceerde de Chinese regering een aantal economische gegevens en die waren beter dan verwacht.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 9 december 2012

Van Rompuy: EU wordt symbool van hoop

De Europese Unie, die morgen de Nobelprijs voor de Vrede in ontvangst zal nemen, zal sterker uit de crisis komen om uit te groeien tot een "symbool van hoop". Dat heeft Herman Van Rompuy, de voorzitter van de Europese Raad, daags voor de officiƫle ceremonie in Oslo verklaard.