EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
52
kliks
40
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37061 tot 37065
Geplaatst op: donderdag 3 januari 2013

Beurzen staken nieuwjaarsrally

De Europese beurzen deden donderdag een stapje terug. Beleggers besloten wat winsten te verzilveren na de sterke rally op de eerste handelsdag van het nieuwe jaar.

De Europese beurzen deden donderdag een stapje terug. Beleggers besloten wat winsten te verzilveren na de sterke rally op de eerste handelsdag van het nieuwe jaar.

De AEX-index in Amsterdam, die vandaag 30 jaar bestaat, bleef in de middaghandel ongewijzigd op 350,19 punten. De MidKap-index zakte 0,5 procent tot 544,49 punten. De beurzen in Parijs en Frankfurt verloren 0,5 en 0,3 procent. Londen klom 0,1 procent.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 3 januari 2013

Wall Street opent in mineur

In New York zijn de aandelenbeurzen donderdag in de min geopend. Beleggers namen wat gas terug na de sterke start van het nieuwe jaar. De markt wacht nog op de notulen van de laatste beleidsvergadering van de Amerikaanse centrale bank, die later op de dag worden vrijgegeven.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 3 januari 2013

Banengroei in bedrijfsleven VS trekt aan

De werkgelegenheid in het Amerikaanse bedrijfsleven is in december aanzienlijk sterker gegroeid dan een maand eerder. Dat meldde salarisstrookverwerker ADP donderdag.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 3 januari 2013

Frankrijk veilde obligaties op tien jaar nooit goedkoper

Frankrijk heeft voor 8 miljard euro aan vers kapitaal opgehaald via verschillende obligatieveilingen. De rente op staatspapier met vervaldatum in 2022 bedroeg gemiddeld 2,07 procent, het laagste niveau ooit voor die looptijd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 3 januari 2013

Column Kees de Kort | Europeanen spelen balletje, balletje

Europeanen zijn te optimistisch en enthousiast op de beurzen. BNR's Kees de Kort: "Europa is een zwart gat en toch stijgen de koersen. De band met de economie is helemaal verdwenen."

"De Amerikaanse economiecijfers sukkelen een beetje vooruit. Dat komt vooral omdat de regering er iedere maand 100 miljard meer instopt, dan ze er uithaalt. Maar het gaat in ieder geval beter dan in Europa. Dat is een zwart gat. In Amerika zijn nog wat plusjes te noteren, in Europa alleen maar minnen. Daar is het goed nieuws als Duitsland niet in recessie belandt. Of je nou kijkt naar de huizenprijzen, arbeidsmarkt of autoverkoop, het gaat allemaal de verkeerde kant op."

Lees verder op BNR.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs