EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
28
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37066 tot 37070
Geplaatst op: vrijdag 4 januari 2013

De snelst groeiende en krimpende economieën van 2013

Ook in 2013 moet de wereldeconomie haar groei voornamelijk in het Verre Oosten en Afrika gaan zoeken, blijkt uit deze grafiek van de Economist Intelligence Unit. 

Ook in 2013 moet de wereldeconomie haar groei voornamelijk in het Verre Oosten en Afrika gaan zoeken, blijkt uit deze grafiek van de Economist Intelligence Unit. 

Macau (het Chinese Las Vegas dat samen met Hong Kong van Beijing een speciaal statuut kreeg) en Mongolië zijn de twee landen die de grootste groei zullen kennen. Ook die Mongoolse groei wordt voornamelijk aangezwengeld door China dat met zijn vraag naar mineralen de investeringen in de Mongoolse mijnsector naar een ongekende hoogte heeft gejaagd. Op een opmerkelijke derde plaats staat Libië, dat in 2013 de heropbouw van het land verder zal zetten.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 4 januari 2013

Nikkei profiteert van begrotingsdeal VS

De effectenbeurs in Tokio is vrijdag geopend met een flinke winst ten opzichte van de laatste handelsdag in 2012. De Nikkei stevent daardoor af op het hoogste niveau sinds maart 2011. Na een uur handelen stond de Nikkei al 2,79 procent in de plus (10.685,63 punten).

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 4 januari 2013

Fed zet Amerikaanse beurzen op verlies

De Amerikaanse effectenbeurzen zijn met lichte verliezen de handel uitgegaan. Beleggers schrokken van de notulen van de beleidsvergadering van de Federal Reserve (Fed). Daaruit bleek dat de meeste bestuurders ervan uitgaan dat de centrale bank nog dit jaar stopt met het opkopen van obligaties om de economie te ondersteunen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 4 januari 2013

Fed zet Amerikaanse beurzen op verlies

De Amerikaanse effectenbeurzen stonden donderdag tegen het einde van de handel op lichte verliezen. Beleggers schrokken van de notulen van de beleidsvergadering van de Federal Reserve (Fed). Daaruit bleek dat de meeste bestuurders ervan uitgaan dat de centrale bank nog dit jaar stopt met het opkopen van obligaties om de economie te ondersteunen.

De leidende Dow-Jonesindex stond 0,3 procent lager op 13.378 punten. De breder samengestelde S&P 500 daalde eveneens 0,3 procent tot 1457 punten en de technologiegraadmeter Nasdaq zakte 0,5 procent tot 3097 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 4 januari 2013

Ziekte Chávez grote zorg in Cariben

Dankbare afnemers van Venezolaanse olie in het Caribisch gebied maken zich zorgen over de gezondheid van de president van Venezuela, Hugo Chávez. Chávez werd op Cuba in december voor de vierde keer geopereerd aan kanker en ligt naar verluidt in coma in een ziekenhuis in Havana. Hij is de bedenker van het project Petrocaribe. Daarmee kunnen landen in de regio op krediet olie van Venezuela kopen.

Lees verder op ad.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs