Nieuws / Artikelen met het woord

57289 artikelen gevonden. Artikel 37066 tot 37070
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 29 november 2012

Marc Faber serveert Doom & Gloom aan de kijkers van RTL-Z

Marc Faber was te gast bij RTL-Z naar aanleiding van zijn presentatie op de Dag van de Belegger. Hij legt andermaal uit dat de prijzen van diverse activa zich steeds in seculaire cyclussen bewegen, het concept waarop Slim Beleggen gebouwd is.

Bron: 925.nl
Geplaatst: donderdag 29 november 2012

In 2013 blijft goud goed: stop met geld en koop een gouden Camaro [VIDEO]

In 2013 blijft goud goed: stop met geld en koop een gouden Camaro [VIDEO]

Omdat de beurs pre-crisis is, omdat uw creditcard zucht onder de kerstdrift van uw eega en u hem eerder moet plunderen en omdat grijs met 50 tinten Audi een merk geworden is.

Ooit, lang geleden in de winter van 2011 schreven we dat goud zó 2010 was. Niets bleek minder waar. In dees’ tijden van crisis waarin u zelfs met middelbare school-economie het einde der tijden voorspelt, kiest men voor zekerheid. Hence: de goudprijs stijgt. En blijft stijgen.

Bron: Optieblog.nl
Geplaatst: donderdag 29 november 2012

OECD waarschuwt voor nieuwe recessie [video]

Een nieuw rapport van de OECD waarschuwt voor een nieuwe recessie in Europa. Dit komt doordat de eurocrisis de eurozone best opnieuw in een recessie kan duwen. Angel Gurria van de OECD legt uit.

[video]

Bron: blogspot.nl
Geplaatst: donderdag 29 november 2012

Rantsoenering hypotheekverstrekking funest voor woningmarkt

De beperkte hypothecaire kredietverstrekking door banken is funest voor de Nederlandse woningmarkt. Om diverse redenen willen en kunnen de banken niet aan de vraag naar hypothecair krediet voldoen, waardoor de markt op slot blijft zitten. Het Deense hypotheekmodel, waarbij pensioenfondsen een rol spelen, kan een oplossing voor de hypotheekproblemen bieden.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 29 november 2012

Italië betaalt laagste rente in 2 jaar

Italië betaalde donderdag bij een veiling van 10-jarige staatsobligaties de laagste rente in 2 jaar. Het land zag ook de rente op 5-jarige staatsleningen dalen. Volgens handelaren is de rentedaling vooral te danken aan de steunmaatregelen van de Europese Centrale Bank.