Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 37086 tot 37090
Bron: BeursBox.nl
Geplaatst: donderdag 29 november 2012

De geheime terugkeer naar de Goud Standaard

Een geheime groep topbankiers zullen goud als de nieuwe munt installeren op 1 januari 2013. Centrale banken en overheden kopen goud met tonnen tergelijkertijd …

Als je over enige dollars beschikt, leer je hier hoe je je nu moet voorbereiden en 670% meevaller op zak steken als goud stijgt naar historische hoogten.

--- --- ---

Tot zover het bericht dat al een aantal keren in mijn mailbox terecht kwam. Volgens de bijhorende video zou het de B.I.S. te Bazel, de centrale bank van de centrale banken, achter deze operatie zitten.

[...]

 

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 29 november 2012

Peter Schiff over de échte fiscale afgrond

Dit is VERPLICHT kijkmateriaal voor de lezers van Slim Beleggen!

We horen Peter Schiff altijd graag bezig in zijn toespraken, met enorme passie en bovenal slaat hij altijd de nagel op de kop.

Recent gaf Schiff opnieuw een uitgebreide kijk op de Mises University op de aanstormende fiscale afgrond in de VS en hoe beleggers de rand kunnen en moeten vermijden.

[video]

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 29 november 2012

Ford verwacht ook komende jaren nog depressie in Europese autosector

Ford-topman Mark Fields verwacht dat de automarkt in Europa ook de volgende jaren nog in een "depressie" zal blijven zitten. Hij ziet wel expansiemogelijkheden in de Verenigde Staten en in het Verre Oosten. Zo wil de groep zijn aanwezigheid in China de komende drie jaar verhogen. Dat heeft hij verklaard in de marge van het autosalon van Los Angeles.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 29 november 2012

Wall Street hoopt op begrotingsdeal

Op Wall Street overheerste woensdag de hoop dat politici het eens worden over de aanpak van het gapende begrotingstekort. Daarmee zou de zogenoemde 'fiscal cliff', waarbij automatische bezuinigingen en lastenverzwaringen het economische herstel in gevaar brengen, kunnen worden voorkomen.

Beleggers putten moed uit uitlatingen van John Boehner, de Republikeinse voorzitter van het Huis van Afgevaardigden. Hij zei dat zijn partij bereid is belastingverhogingen te slikken, als de Democraten instemmen met bezuinigingen. Boehner zei erop te vertrouwen dat een compromis kan worden bereikt.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 29 november 2012

Fed: angst voor fiscal cliff remt productie

Steeds meer Amerikaanse bedrijven maken zich zorgen over de zich voortslepende politieke discussie over de aanpak van het begrotingstekort. Dat schrijft de Federal Reserve, de Amerikaanse centrale bank, in zijn Beige Book, een rapport over de economie dat acht keer per jaar verschijnt.