EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37096 tot 37100 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 1 februari 2013

De race naar 2.000 dollar per ounce: wint goud of platina?

Zowel de goud- als de platinaprijs hebben in de afgelopen maanden geen heel grote bewegingen laten optekenen, waarbij platina het nochtans beter deed dan goud. Momenteel noteren zowel goud als platina in de buurt van 1700 dollar per troy ounce.

De vraag die iedereen zich stelt is welke van de 2 in staat zal zijn om de barrière van 2.000 dollar te slopen. Volgens de meeste analisten beschikt platina daartoe over de beste troeven omdat dit edelmetaal ook nogal wat industriële toepassingen heeft. Goud wordt in de industrie veel minder gebruikt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 1 februari 2013

Zal Google de nieuwe Apple worden?

Op de Nasdaq is Apple in het verdomhoekje gesukkeld, niemand durft te voorspellen waar en wanneer de beurskoers van dit aandeel een bodem zal bereiken. Het parcours dat Google doorloopt, begint echter steeds sterker te lijken op dat van Apple enkele maanden geleden.

De beurskoers van Google bereikte enkele dagen geleden een nieuwe historische piekkoers op 774,38 dollar en het momentum blijft bij dit aandeel gaaf.  Apple daarentegen slaagde er niet in om bij de publicatie van de meest recente bedrijfsresultaten moeiteloos de verwachtingen te overtreffen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 1 februari 2013

JP Morgan voorspelt Dow Jones 20.000 over 4 jaar

Thomas Lee, chief U.S. equity strategist bij JP Morgan Chase zegt dat het feestje van de Dow Jones nog lange tijd kan aanhouden. De beste start in jaren zorgt blijkbaar voor wel heel euforische uitspraken. Zo voorspelt hij een Dow Jones van 20.000 punten over 4 jaar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 1 februari 2013

Autoverkopen bijna een derde ingezakt

De Nederlandse autobranche heeft in januari een bijzonder slechte maand gedraaid. De verkoop van nieuwe auto's is met 31,5 procent in elkaar gestort tot iets meer dan 48.000 stuks. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 februari 2013

Column Kees de Kort | Amerikaans herstel valt tegen

"Het was een erg negatieve verrassing. Er worden altijd enquêtes gehouden onder economen die wordt gevraagd wat ze verwachten van het cijfer. Er was echt he-le-maal niemand die ook maar in de buurt zat van dit getal."

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs