Nieuws / Artikelen met het woord

57591 artikelen gevonden. Artikel 37096 tot 37100
Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 6 december 2012

GM breekt verkooprecord in China

General Motors verkoopt dit jaar een recordaantal auto's in China. Dat liet het Amerikaanse autoconcern donderdag weten.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 6 december 2012

AMSTERDAM VANDAAG: AEX opent vlak tot licht hoger

De AEX opent naar verwachting vlak tot licht hoger in aansluiting op het positieve slot van Wall Street woensdag.

De Dow Jones Industrial Average dikte na het slot van de handel in Amsterdam nog wat verder aan.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 6 december 2012

Amerikaanse werkloosheid kan meevallen, Apple onderweg naar Death Cross

Vrijdag is het weer zo ver, het Amerikaans ministerie van arbeid zal de officiële statistieken over de situatie op de arbeidsmarkt bekendmaken. Gisteren kregen we al een voorsmaakje in de vorm van het ADP-rapport, het rapport over de aangroei van het aantal jobs in de privé-sector.

In november kwamen er in die privé-sector 118.000 jobs bij, hoofdzakelijk dankzij de dienstensector. Het cijfer lag iets onder de verwachtingen, want er was gerekend op 255.000 nieuwe jobs. De dienstensector was goed voor 114.000 extra banen, wat betekent dat er in productie maar 4.000 jobs bijkwamen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 6 december 2012

Cijfers werkgelegenheid schetsen te positief beeld

De Belgische privésector heeft in de eerste negen maanden van dit jaar al 18.800 banen zien verdwijnen. Dat zegt ING-econoom Philippe Ledent in De Tijd. De overheid wist de schade weliswaar te beperken door gesubsidieerde jobs te creëren, waardoor het totale jobverlies beperkt bleef tot 11.600.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 6 december 2012

'Deutsche Bank rapporteerde verlies niet'

Deutsche Bank heeft tijdens de financiële crisis circa 12 miljard dollar, zo'n 9 miljard euro, aan verliezen niet gerapporteerd. Daardoor vermeed de bank dat het gered moest worden door de overheid. Dat zeggen drie voormalige medewerkers van de bank in een klacht bij de Amerikaanse financiële toezichthouders, zo meldde de krant Financial Times.