EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37116 tot 37120 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 11 februari 2013

5 manieren om in te spelen op stijgende grondstoffen

Beleggen in aandelen en obligaties wordt met de dag ingewikkelder. Er zijn zoveel onvoorziene factoren waar je geen rekening mee kan houden. Door te beleggen in grondstoffen keer je in feite terug naar de essentie van economische wetmatigheden. En grondstoffen bieden de perfecte indekking tegen inflatie.

helpen je op weg binnen het grondstoffencomplex.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 11 februari 2013

De Fed houdt de Europese banken in leven

Zerohedge bond in 2011 al eens de kat de bel aan door te stellen dat de Federal Reserve verantwoordelijk was voor de liquiditeitsvoorziening van de Europese banken. Nu blijkt dat de Fed de laatste maand exact hetzelfde doet.

Volgens de wekelijkse status H.8 van de Federal Reserve vloeide er in de laatste week van januari $ 65 miljard naar buitenlandse banken met een vestiging in Amerika. Het overgrote deel van de maandelijkse $ 85 miljard die de Fed creëert, gaat dus naar buitenlandse banken (

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 11 februari 2013

Nergens ter wereld is men meer toekomstgericht dan in... Duitsland

Duitsland is het land dat het meeste met de toekomst bezig is. Dat blijkt uit de Future Orientation Index van Suzy Moat (UCL) en Tobias Preis (Warwick Business School).

Duitsland is het land dat het meeste met de toekomst bezig is. Dat blijkt uit de Future Orientation Index van Suzy Moat (UCL) en Tobias Preis (Warwick Business School).

Beide wetenschappers analyseerden meer dan 45 miljard zoekopdrachten in Google ingegeven door internetgebruikers in 45 landen en concluderen dat Duitsers, meer dan wie ook in de toekomst geïnteresseerd zijn.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 11 februari 2013

Het is 4 jaar geleden sinds China z’n officiële goudreserves aanpaste…

Het is alweer 4 jaar geleden dat China een update vrijgaf van z’n officiële goudreserve. In 2009 choqueerde de Chinezen de wereld met onverwachte verdubbeling van haar goudreserve tot 1054 ton.

Vandaag zijn de verwachtingen in de markt reeds hoog opgelopen. Dit komt omdat China inmiddels de grootste goudproducent is geworden, maar ook goed is voor de grootste import van het gele metaal. Analisten wagen zich ondertussen aan een Chinese goudreserve van 3500 ton.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 11 februari 2013

Pensioen Griekse parlementsleden gehalveerd

Sinds 2009 is het pensioen van de Griekse volksvertegenwoordigers geleidelijk met ongeveer de helft afgebouwd, zo deelt het Griekse ministerie van Financiën mee.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs