Nieuws / Artikelen met het woord

57280 artikelen gevonden. Artikel 37121 tot 37125
Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 28 november 2012

Kredietverlening in eurozone neemt verder af

De kredietverlening aan bedrijven en huishoudens in de eurozone is in oktober verder gedaald. Dat blijkt uit cijfers die de Europese Centrale Bank (ECB) woensdag publiceerde.

Bron: telegraaf.nl
Geplaatst: woensdag 28 november 2012

Spaanse winkelverkopen dalen met 11% in een maand.

De Spaanse detailhandelsverkopen zijn in oktober op jaarbasis met 9,7 procent gedaald, na een krimp van 11 procent een maand eerder. Dat maakte het Spaanse bureau voor de statistiek woensdag bekend.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 28 november 2012

Bank Monte dei Paschi heeft meer staatssteun nodig

De Italiaanse bank Monte dei Paschi di Siena heeft meer staatssteun nodig dan eerder gedacht. De hulpaanvraag werd vandaag met 500 miljoen euro uitgebreid tot 3,9 miljard euro.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 28 november 2012

Euro kan volgend jaar stijgen tot 1,5 dollar!

Is de Euro over- dan wel ondergewaardeerd? De experts verschillen over het antwoord op deze vraag grondig van mening. Het merendeel lijkt nog steeds te geloven dat de Euro nog altijd kwetsbaar blijft. De risico’s van de Eurocrisis blijven op de munt wegen.

Clifford Bennett, chief economist bij Orb Global Investments in Sydney is echter een andere mening toegedaan. In CNBC Asia’s “Squawk Box” legde hij uit waarom de koers van de Euro in de komende maanden zal gaan stijgen en niet zal dalen. Bennett ziet zelfs een sterke stijging mogelijk.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 28 november 2012

Spaanse winkelverkopen voor 28e maand op rij onderuit

De Spaanse detailhandelsverkopen zijn in oktober op jaarbasis met 9,7 procent gedaald, na een krimp van 11 procent een maand eerder