Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 37141 tot 37145
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 27 november 2012

George Soros zet serieus in op goud en goudmijnen

De laatste tijd is George Soros meermaals in het nieuws gekomen doordat zijn fonds zijn posities in goud fors heeft opgetrokken. Zo heeft het beleggingsfonds van de miljardair zijn aandelen in het goudfonds GDL fors opgetrokken van 884.400 aandelen naar meer dan 1,3 miljoen aandelen. Dit komt neer op een investering van ongeveer $ 200 miljoen!

Ook verhoogde Soros zijn positie in GDX gold miners ETF van 1 miljoen aandelen tot over de 2,3 miljoen aandelen. Maar het fonds van George Soros nam ook een call optie ter waarde van $ 9 miljoen op GDX.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 27 november 2012

Wall Street begint in de min

In New York zijn de Amerikaanse beurzen dinsdag met verliezen begonnen. Opluchting over de Griekse deal werd teniet gedaan door de aanhoudende bezorgdheid over de dreigende begrotingscrisis in de Verenigde Staten.

Bron: dasvreemd.nl
Geplaatst: dinsdag 27 november 2012

Miljonairs Mislukt

Mislukte Miljonairs. Miljonair zonder tanden, miljonair achter de  vuilniswagen. Leven van 380 euro per week met 12 miljoen op de bank.

Marlene Grabherr was 1 van de  eerste die het voor elkaar keer dat miljoen ook werkelijk te winnen, dit in de Duitse variant van Lotto Weekend Miljonairs. Het geld ging stromen, nieuwe auto, familie blij! Helaas is er 10 jaar verder een stuk minder te lachen.

Ze was wel erg druk met uitgeven.. Niet 1, maar 5 nieuwe auto’s. Ook heerlijke reizen door Europa zijn uitgevoerd. Natuurlijk kon de familie ook wat lenen, alleen hebben we dat nog even niet terug (komt vast goed!)

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 27 november 2012

Oeso waarschuwt voor nieuwe krimp wereldeconomie

De wereldeconomie loopt het risico om te krimpen, als leiders in de eurozone en de Verenigde Staten niet het vertrouwen herstellen en hun staatsfinancien op orde krijgen.

Daarvoor waarschuwt de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (Oeso) dinsdag. De in Parijs gevestigde organisatie roept bij de halfjaarlijks gepubliceerde economische vooruitzichten met klem op tot actie. Dit gebeurde voor het laatst in 2008, toen de wereldeconomie aankeek tegen een diepe crisis.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 27 november 2012

Strenge begroting door Portugees parlement

Het parlement van Portugal heeft dinsdag de begroting voor 2013 goedgekeurd. De regerende sociaaldemocraten stemden samen met hun coalitiepartner CDS voor de begroting waarin de belastingen fors worden verhoogd om het tekort te verkleinen. De maatregelen komen volgend jaar neer op in totaal 5,3 miljard euro.