Nieuws / Artikelen met het woord

58155 artikelen gevonden. Artikel 37146 tot 37150
Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 19 december 2012

Nauwelijks beweging op Wall Street

De belangrijkste Amerikaanse beurzen noteerden woensdag nipt in de min. Beleggers in New York bleven aan de zijlijn staan. De hoop op een begrotingsdeal werd wat teruggedrongen door president Barack Obama, die aangaf het laatste voorstel van de Republikeinen voor de aanpak van de overheidsfinanciën te zullen tegenhouden met een veto. Hij mikt wel op een akkoord voor de kerst.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: woensdag 19 december 2012

Vier banken schuldig in fraudezaak Milaan

De banken hielden verborgen hoeveel zij met de derivaten verdienden en welke risico's er aan die derivaten waren gebonden. De rechtszaak begon in mei 2010.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 19 december 2012

Obama zal belastingplan Republikeinen vetoën

De Amerikaanse president Barack Obama zal het laatste voorstel van de Republikeinen voor de aanpak van de overheidsfinanciën tegenhouden met een veto. Dat heeft een woordvoerder van het Witte Huis laten weten. Volgens Obama is het plan slecht voor de middenklasse.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 19 december 2012

Kabinet trekt 100 miljoen uit voor werklozen en bouw

Het kabinet maakt de komende jaren 100 miljoen euro vrij voor bestrijding van werkloosheid onder ouderen en onder jongeren, en voor de bouwsector.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 19 december 2012

Japanse premier wil stimuleringsprogramma van ¥10 biljoen

De nieuwe Japanse premier Shinzo Abe heeft een nieuw stimuleringsprogramma van ¥10 biljoen aangekondigd, dat volgens hem nodig is om de economie uit het slop te trekken. De overheid zou dit bedrag (omgerekend bijna €90 miljard) volgens de premier vooral moeten investeren in infrastructuur. Met dit stimuleringsprogramma overschrijdt de premier het uitgavenplafond dat door zijn voorganger Noda in het leven werd geroepen.