EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
39
kliks
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
24
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37146 tot 37150 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 30 januari 2013

Griekse boeren komen massaal op straat

In heel Griekenland komen de boeren met hun tractoren op straat om te eisen dat een aantal besparingsmaatregelen die de Griekse regering aan de sector heeft opgelegd, ongedaan worden gemaakt. Als de regering niet aan de eisen tegemoet komt, dreigen de boeren de Griekse snelwegen te blokkeren.

Lees verder op dewereldmorgen.be
Geplaatst op: woensdag 30 januari 2013

Taiwan, Korea en China vuren waarschuwingsschoten af in valutaoorlog

Wie er niet op let, zal het misschien niet meteen zien. Buiten woedt er een valutaoorlog die dreigt te escaleren. Nu heeft het verleden ons geleerd dat ‘currency wars’ uiteindelijk weinig of niets opbrengen, de winst van de ene is het verlies van de andere.

Schuldige is in dit geval op de 1ste plaats Japan, de Bank of Japan is er op een zeer agressieve manier in geslaagd om de koers van de Yen met meer dan 10 % omlaag te duwen. Maar dat is sommige handelspartners in het verkeerde keelgat geschoten, zij dreigen met actie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 30 januari 2013

Dé Grafiek van het (4e) Kwartaal: $312 miljard (extra) schuld en -$5 miljard BBP 'groei'

What was it about the law of diminishing Fed stimulus returns again? But don't worry: "the market is up." Because if $165 billion in Q4 stimulus could not even generate a positive GDP return, at least it sent the Russell 2000 soaring.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: woensdag 30 januari 2013

Stakers bestormen ministerie Athene

Demonstranten van een communistische vakbond in Griekenland zijn woensdag het ministerie van werkgelegenheid in Athene binnengedrongen. Daar stuitten zij op de oproerpolitie, die de betogers met traangas probeerde te verjagen.

De protestactie van de vakbondsleden was gericht tegen voorgenomen hervormingen van het pensioensysteem. Zeker één persoon moest in het ziekenhuis aan verwondingen worden behandeld. Twintig demonstranten zijn aangehouden.

Lees verder op fok.nl
Geplaatst op: woensdag 30 januari 2013

Middelkoop: China koopt veel goud om yuan sterker te maken

Uit een rapport van centrale bankiers blijkt dat China een enorme fysieke goudvoorraad aan het opbouwen is. Volgens James Rickards, een Amerikaanse bankexpert, komt China binnenkort met een aankondiging dat de goudreserves minimaal zijn verdrievoudigd.

[...]

Lees verder op rt[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs