EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37146 tot 37150 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 16 februari 2013

Berlijn, Londen en Parijs willen multinationals zwaarder belasten

Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk willen het internationale fiscale systeem onder handen nemen om te vermijden dat multinationals nog zo vlot door de mazen van het net glippen. Dat hebben ze op de G20 in Moskou.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 16 februari 2013

Kijk op de week

De Euro, de Dollar, de Yen, de Yuan,… het zijn allemaal munten. Elk land of regio heeft zijn eigen munt. De competitiviteit van een land wordt uitgedrukt aan de hand van de wisselkoers. Dit systeem, zonder goudstandaard, heeft al decennia lang verrassend genoeg goed gewerkt. Maar het systeem zit in de eindfase van zijn bestaan. Een valutaoorlog woedt over de wereld. Dit is het begin van het einde van de wisselkoersen in hun huidige bestaan.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 16 februari 2013

Griekse economie is aan de beterende hand

De Griekse minister van Financiën, Yannis Stournaras, ziet "duidelijke signalen van economische verbetering" in zijn door recessie geteisterde land. Dat heeft hij vandaag gezegd in het Griekse parlement.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 16 februari 2013

Meer dan 200.000 Portugezen verloren in 2012 hun baan

door Jan Van Criekinge Meer dan 200.000 Portugezen verloren in 2012 hun baan

Officieel waren op 31 december 2012 923.200 Portugezen werkloos of 16,9 procent van de beroepsbevolking. Nooit eerder sinds de Anjerrevolutie van 1974 zaten zoveel mensen zonder baan. En 2013 zal nog erger worden. Woensdag en donderdag pakte het Portugese bureau voor statistiek (INE) uit met een hele reeks sombere cijfers. In het vierde kwartaal van 2012 steeg de werkloosheid forser dan ooit. De economie kromp in 2012 met 3,2 procent.

Lees verder op dewereldmorgen.be
Geplaatst op: zaterdag 16 februari 2013

Euroland bankproblemen: recordbedrag slechte leningen

A recent study by Ernst & Young has revealed that euro-land banks in the aggregate now hold € 918 billion ($1.23 trn.) in non-performing loans (7.6% of all loans outstanding). E&Y sees about 15.5% of all loans in Spain and 10.2% of all loans in Italy as likely to be in NPL status (this exceeds the most recent official numbers somewhat).

Lees verder op zerohedge.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs