Nieuws / Artikelen met het woord

57280 artikelen gevonden. Artikel 37156 tot 37160
Bron: dasvreemd.nl
Geplaatst: dinsdag 27 november 2012

Miljonairs Mislukt

Mislukte Miljonairs. Miljonair zonder tanden, miljonair achter de  vuilniswagen. Leven van 380 euro per week met 12 miljoen op de bank.

Marlene Grabherr was 1 van de  eerste die het voor elkaar keer dat miljoen ook werkelijk te winnen, dit in de Duitse variant van Lotto Weekend Miljonairs. Het geld ging stromen, nieuwe auto, familie blij! Helaas is er 10 jaar verder een stuk minder te lachen.

Ze was wel erg druk met uitgeven.. Niet 1, maar 5 nieuwe auto’s. Ook heerlijke reizen door Europa zijn uitgevoerd. Natuurlijk kon de familie ook wat lenen, alleen hebben we dat nog even niet terug (komt vast goed!)

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 27 november 2012

Oeso waarschuwt voor nieuwe krimp wereldeconomie

De wereldeconomie loopt het risico om te krimpen, als leiders in de eurozone en de Verenigde Staten niet het vertrouwen herstellen en hun staatsfinancien op orde krijgen.

Daarvoor waarschuwt de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (Oeso) dinsdag. De in Parijs gevestigde organisatie roept bij de halfjaarlijks gepubliceerde economische vooruitzichten met klem op tot actie. Dit gebeurde voor het laatst in 2008, toen de wereldeconomie aankeek tegen een diepe crisis.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 27 november 2012

Strenge begroting door Portugees parlement

Het parlement van Portugal heeft dinsdag de begroting voor 2013 goedgekeurd. De regerende sociaaldemocraten stemden samen met hun coalitiepartner CDS voor de begroting waarin de belastingen fors worden verhoogd om het tekort te verkleinen. De maatregelen komen volgend jaar neer op in totaal 5,3 miljard euro.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 27 november 2012

Huizenprijzen VS stijgen 0,4 procent

Op jaarbasis gingen de prijzen met 3 procent omhoog. Hier werd in doorsnee gerekend op 2,9 procent. Het cijfer voor augustus werd herzien tot 0,8 procent.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 27 november 2012

'Wall Street opent vlak'

In New York zullen de beurzen dinsdag nagenoeg vlak openen. Opluchting over de Griekse deal en de aanhoudende bezorgdheid over de dreigende begrotingscrisis in de Verenigde Staten lijken de markt in toom te houden.

Beleggers krijgen ook een stroom aan macro-economische cijfers te verwerken. Voorbeurs bleek al dat de orders van duurzame goederen in oktober onveranderd zijn gebleven ten opzichte van een maand eerder. Economen hadden een orderdaling van 0,6 procent voorzien.