EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37156 tot 37160 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 15 februari 2013
Geplaatst op: vrijdag 15 februari 2013

Zorgpremie stijgt en wordt onbetaalbaar

Het aantal Nederlanders dat moeite heeft zijn zorgpremie te betalen, zal dit jaar fors toenemen. Dat verwachten de grote zorgverzekeraars. Inmiddels hebben al honderdduizenden verzekerden een betalingsregeling getroffen.

Lees verder op ncpn.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 februari 2013

Weekend TV: Crash van Goud!

De prijs van goud werd in de voorbije weken steeds lager gezet, met als climax een ware sell off op de laatste handelsdag van de week. Goud dook door de steun van 1600 dollar per ounce. Hierna volgen de eerste reacties van experts uit de financiële wereld over de crash van goud.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 15 februari 2013

Japanse heropleving is in het belang van iedereen!

De meeting van G20, het forum waar geïndustrialiseerde landen en groeimarkten elkaar ontmoeten om zich te buigen over de wereldeconomie en over de financiële situatie, is vandaag in Moskou van start gegaan. Eén van de punten op de agenda is uiteraard Japan.

Volgens Jonathan Cavenagh, senior FX strategist bij Westpac Bank in Sydney, zullen de 20 er zich wel voor hoeden om Japan zomaar brutaalweg te beschuldigen van “currency manipulation”. Vanaf de zijlijn zullen er echter hoe dan ook verwijten naar het hoofd van de regering in Tokyo worden gegooid.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 15 februari 2013

Goudprijs in Venezuela corrigeert voor devaluatie

Goud biedt bescherming tegen het waardeverlies van valuta. Venezuela is een mooie testcase, want hier werd de munt een week geleden met 46% gedevalueerd. Welnu, de goudprijs stijgt met bijna datzelfde percentage!

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs