EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37191 tot 37195 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 8 februari 2013

Soros: De euro zal de Eurozone vernietigen

Enkele weken geleden klonken er nog veel positieve geluiden uit Davos dat de Europese crisis bezworen is. Maar niet volgens Georges Soros

Enkele weken geleden klonken er nog veel positieve geluiden uit Davos dat de Europese crisis bezworen is. Maar niet volgens Georges Soros

. Hij verminderde zijn blootstelling aan Europa dan ook drastisch. De Eurozone is niet meer wat oorspronkelijk de bedoeling was zegt hij, de euro zal de Eurozone vernietigen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 8 februari 2013

David Woo: Amerika staat voor de weken van de waarheid

David Woo van BofA/ML is een van de briljantste analisten op Wall Street. Volgens Woo staat Amerika voor de weken van de waarheid. Er is een grote divergentie ontstaan tussen de S&P 500 en het consumentenvertrouwen. Een van beide zal moeten corrigeren aldus Woo op

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 8 februari 2013

3e LTRO-PostMortemUpdate: weer €5 miljard afgelost, nog €873 miljard te gaan

Asset inflation often produces something called "wealth illusion," the belief that pricier asset holdings necessarily make one permanently richer. Illusions are dangerous. Eventually, painful reality intervenes. The "wealth illusion" of asset inflation is seductive, which is why central banks in charge of a fiat currency and subject to no external disciplines so often drift in that direction. Politicians smile in satisfaction and powerful Washington lobbies cry for more.  But an economy built on an illusion is hardly a sound structure. We may be doomed to learn that lesson once again before long.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: vrijdag 8 februari 2013

Welke zijn de twee meest angstaanjagende woorden in Europa?

Wie weet het antwoord op deze vraag? We geven nog een extra tip: ze noemen hem ook de Bunga Bunga. Voor alle duidelijkheid: de man die met deze sexparty’s moet worden gelinkt is uiteraard Silvio Berlusconi (twee woorden; voor- en achternaam), de ex-premier van Italië en een man die zich op zijn come-back aan het voorbereiden is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 8 februari 2013

Crowdfunding, het bankieren van de toekomst

Nu bankleningen door de kredietcrisis schaars zijn geworden, wordt de leemte gevuld door leningen zonder financiële tussenpersonen. Het zorgt voor de financiering van kleine bedrijfjes en betere rendementen voor beleggers. Een revolutionair fenomeen waar het bedrijfsleven in Estland wel bij vaart.

Lees verder op presseurop.eu
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs