Nieuws / Artikelen met het woord

57875 artikelen gevonden. Artikel 37191 tot 37195
Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 11 december 2012

Chinese hang naar luxe blijft groeien

Chinese consumenten zijn over 2 jaar goed voor de aankoop van een derde van alle luxe goederen wereldwijd. Dat blijkt uit een prognose van consultancybureau McKinsey. Nu wordt nog een kwart van de luxe tassen, schoenen, horloges, juwelen en kleren aan Chinezen verkocht.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 11 december 2012

Wall Street begint in de plus

In New York zijn de Amerikaanse beurzen in de plus begonnen. De handel zal vooral in het teken staan van de Amerikaanse centrale bank, die vandaag begint aan een tweedaagse beleidsvergadering.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 11 december 2012

Griekse oppositieleider Tsipras wil grote schuldenconferentie voor zuid-Europese landen

De Griekse oppositieleider Alexis Tsipras roept op tot de organisatie van een grote schuldenconferentie naar het voorbeeld van een conferentie die in 1953 werd gehouden in Londen en waar het door de Hitlerjaren verwoeste Duitsland 60% van zijn schulden kreeg kwijtgescholden. Een van de landen die toen dit besluit nam was... Griekenland.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 11 december 2012

Balans Federal Reserve zal groeien tot $4 biljoen door nieuwe QE

De Federal Reserve zal haar balanstotaal laten groeien tot $4 biljoen, zo verwacht een panel van 49 economen die door Bloomberg ondervraagd werden. Ze rekenen op een nieuwe ronde van stimulering, die we voor het gemak maar QE4 zullen noemen. Maar liefst 48 van de 49 ondervraagde economen verwacht dat Bernanke maandelijks $45 miljard staatsobligaties gaat opkopen, in aanvulling op de $40 miljard aan hypotheekleningen die de centrale bank sinds september maandelijks koopt.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 11 december 2012

Azië wordt machtiger dan Europa en Amerika samen

Tegen het einde van het volgende decennium zal Azië wereldwijd een grotere macht geworden zijn dan de Verenigde Staten en Europa samen. Dat is de conclusie van een rapport van de Amerikaanse National Intelligence Council (NIC) over de belangrijkste trendveranderingen in de wereld. Rekening houdend met de omvang van de bevolking, het bruto binnenlands product, de militaire bestedingen en investeringen in technologie zal Azië volgens het rapport tegen het einde van het volgende decennium veel meer op de voorgrond zijn getreden.