Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 3721 tot 3725
Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 30 november 2016

Royal Bank of Scotland zakt voor Britse stresstest

Royal Bank of Scotland (RBS) is momenteel niet sterk genoeg om een nieuwe crisis te doorstaan en moet zijn kapitaal verder versterken.

Dat blijkt uit de uitkomsten van de jaarlijkse stresstest voor de Britse bankensector, die woensdag werden bekendgemaakt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 30 november 2016

Iraanse minister toont vertrouwen in deal OPEC

De Iraanse minister van Olie denkt dat oliekartel OPEC vandaag wel degelijk tot een akkoord komt over een productieverlaging, maar voegde daaraan toe dat in zijn eigen land een onmiddellijke pas op de plaats van de productie niet op de agenda staat.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 30 november 2016

Pessimisme OPEC akkoord slaat om in hoop

(ABM FN-Dow Jones) De prijs voor een vat ruwe olie zit woensdagochtend stevig in de lift, nadat Saoedi-Arabiƫ zei dat er een goede kans bestaat op een OPEC-akkoord over een verlaging van de olieproductie.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 30 november 2016

Is NAFTA dood?

Donald Trump heeft meermaals gezegd dat hij tal van vrijhandelsakkoorden wil opblazen, of op zijn minst wil heronderhandelen.

Het vrijhandelsverdrag tussen de Europese Unie en de Verenigde Staten (TTiP) gaat in de koelkast. Ook de relatie tussen de VS en Mexico zit, door de verkiezing van Trump, onder het vriespunt.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: woensdag 30 november 2016

Royal Mint maakt goud verhandelbaar via blockchain

De Britse Royal Mint en de CME Group lanceren volgend jaar een nieuw handelsplatform op basis van blockchain technologie. Via dit nieuwe platform kunnen gebruikers 24 uur per dag en 365 dagen per jaar goud verhandelen, zonder tussenkomst van een broker die alle transacties moet verwerken.