Nieuws / Artikelen met het woord

58176 artikelen gevonden. Artikel 3721 tot 3725
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 9 januari 2017

7 gouden regels waarmee iedereen rijk kan worden

Rijk worden is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Maar hoe je het ook draait of keert, je hebt een bepaalde houvast nodig om dit doel te bereiken. De wereld om ons heen is zo ingewikkeld dat eenvoud vaak het beste resultaat oplevert.

Deze 7 gouden regels bestaan al decennia, maar in een razendsnelle wereld zijn ze belangrijker dan ooit wil je rijk worden.

Wil jij in 2017 jouw eerste stappen zetten om rijk te worden, is het aan te raden deze 7 gouden regels te volgen.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: maandag 9 januari 2017

Goudreserves China dalen voor het eerst in 17 jaar

De wijziging in de goudreserves van China is verrassend. Voor het eerst in 17 jaar verkocht......

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 9 januari 2017

Pond verliest terrein nadat premier May hint op harde brexit

Het Britse pond is naar het laagste niveau gedaald sinds oktober nu de Britse premier Theresa May gehint heeft op een harde brexit. De munteenheid kwam in de voormiddag uit op 1,2147 dollar, ruim 1 procent onder de eindstand van vrijdag.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 9 januari 2017

Duitse inflatie op het hoogste niveau sinds 2013!

De Duitse inflatie is ten opzichte van een jaar geleden met 1,7% in waarde gestegen. Met andere woorden betekent dit dat de consumentenprijzen gemiddeld het afgelopen jaar met 1,7% zijn gestegen. Vormt de snel stijgende inflatie een bedreiging?

De stijgende inflatie is iets waar heel wat centrale bankiers al jaren naar snakken. De afgelopen jaren ging Europa namelijk gebukt onder dalende consumentenprijzen en het afgelopen jaar hadden we zelfs even te maken met ‘deflatie’. Toch is de snel stijgende inflatie ook iets om bang voor te wezen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 9 januari 2017

Meer pijnlijke momenten voor het Britse pond op komst?

Het jaar 2016 was voor de Britten een bijzonder jaar. In dit jaar besloot de meerderheid van de Britse stemmers voor een uittreding uit de Europese Unie, en deze beslissing ging dwars tegen alle verwachtingen in. De bookmakers gaven het Brexit-kamp weinig kans, maar toch heeft dit kamp de overwinning naar zich toe weten te trekken.

Theresa May is op dit moment degene die het Brexit-klusje moet gaan klaren. Daarnaast heeft zij te maken met de situatie dat het Verenigd Koninkrijk duidelijk gesplitst is in twee kampen; één pro-Europa en één die anti-Europa is. Het zal dus moeilijk gaan worden om de belangen van beide partijen zo goed mogelijk te behartigen.