EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
17
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3721 tot 3725 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 21 juni 2017

Brexitgebakje

Die Britten hebben geen enkel idee wat ze willen, wanneer ze het willen of hoe ze het willen met die Brexit, zegt BNR-macro-econoom Kees de Kort. Hij verwacht dat de Brexit-besprekingen die vandaag beginnen dan ook niet lang zullen duren.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 21 juni 2017

Duitsland slaat terug na Amerikaanse sancties Nord Stream 2

Duitsland en Oostenrijk hebben hard uitgehaald naar de plannen van de Verenigde Staten om sancties op te leggen aan de Nord Stream 2, de nieuwe pijpleiding die over een paar jaar miljoenen Europeanen van Russisch aardgas moet voorzien. De VS wil met deze uitbreiding van de sancties de druk op Rusland verhogen, maar Duitsland en Oostenrijk zien de Amerikaanse boycot van de Nord Stream 2 als een directe aanval op het Europese energiebeleid en als een verkapte poging om de Europese afzetmarkt voor Amerikaans schaliegas te vergroten.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 21 juni 2017

Van QE naar QT: dit zijn de gevolgen!

We zouden wel eens getuige zijn geweest van een monumentale week, voor de financiële markten. Deze week trok de Fed de rente op tot 1%. Dat op zich, is natuurlijk al een symbolisch feit.

1% was immers het absolute dieptepunt van de verlaging van de rente, onder voormalig Fed-voorzitter Alan Greenspan. De vraag die we nu vaker lezen, is of de wet van Technische Analyse ook speelt bij de korte rente, namelijk de voormalige steun wordt nu weerstand.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: woensdag 21 juni 2017

Op deze kaart ziet u welke Europese regio’s voor onafhankelijkheid strijden

In Barcelona zijn vorige zondag duizenden mensen op straat gekomen om hun steun te betuigen aan het initiatief van de regionale regering van Catalonië, die op 1 oktober een referendum over onafhankelijkheid wil organiseren. De Spaanse staat is over zo’n referendum niet te spreken. Een volksraadpleging over hetzelfde onderwerp werd eerder door het Spaanse Grondwettelijk Hof verboden.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 21 juni 2017

Ethereum aan flinke opmars bezig

De virtuele munt Bitcoin is ons ondertussen allemaal bekend maar naast de Bitcoin bestaan er nog andere cryptovaluta, de zogenaamd alternatieve Altcoins. Ethereum is zo een alternatief dat gestaag aan populariteit aan het winnen is, de munt kent maar liefst een koersexplosie van 5.000 procent sinds begin dit jaar.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs