EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
28
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37221 tot 37225
Geplaatst op: zondag 30 december 2012

Eurocrisis weegt ook op milieu: Athene maakt kennis met wintersmog

De economische crisis in Griekenland heeft ook onverwachte gevolgen voor het milieu. Het ministerie van Leefmilieu heeft de burgers dit weekend opgeroepen terughoudend te zijn met het verwarmen door houtvuren en open haarden. Vooral de oneigenlijke aanwending als brandstof van spaanplaten en hout met verf en lak zijn te mijden. Tijdens de afgelopen kerstdagen zijn in de hoofdstad opnieuw ongewoon hoge concentraties stofdeeltjes in de lucht opgemeten.

Lees verder op demorgen.be
Geplaatst op: zondag 30 december 2012

Naarstig overleg over compromis fiscal cliff

Democraten en Republikeinen onderhandelen ook zaterdag over een bezuinigingscompromis dat de zogeheten fiscal cliff moet afwenden.

Het is niet bekend of de onderhandelingen al tot resultaat hebben geleid. De partijen konden het tot op heden niet eens worden over onder meer belastingverhogingen en bezuinigingen op de gezondheidszorg.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 30 december 2012

Harvey Organ: China is the Short Behind Gold & Silver Manipulation

The reason for the hammering is the control that the bankers need to get on the circumstances.  This is not just the United States!  You’re seeing Europe, Japan, you’re seeing QE going on globally all at once, so the bankers are nervous as hell!  They have to dampen the paper market of gold, but at the same time they’re probably personally purchasing the physical metal, along with China, Russia, all the Stans, Iraq, Iran- this is taking a huge toll on London.

Lees verder op silverdoctors.com
Geplaatst op: zondag 30 december 2012

B.I.S. : bankensector moet nog halveren

Tussen 2008 en 2011 gingen, volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek, in de Nederlandse bankensector zo’n 17.000 banen verloren. Er zijn dan nog 140.000 banen in deze sector over, maar de officiële cijfers over het aantal ontslagen in 2012 zijn nog niet bekend. Wel werden er dit jaar ruim 5000 ontslagen aangekondigd.

Lees verder op hpdetijd.nl
Geplaatst op: zondag 30 december 2012

Hoe goud ontgonnen wordt

In de onderstaande documentaire staan de processen vermeld die nodig zijn om goud te ontginnen en te verwerken.

Lees verder op meervrijheid.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs