Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 3726 tot 3730
Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 9 november 2016

8 intelligente bedenkingen bij de overwinning van Donald Trump

1. ‘Op 9 november 1989 viel de Muur van Berlijn en daarmee het verdrukkende en totalitaire communisme. Vandaag 9 november 2016 valt een tweede muur, gesloopt door eenzelfde volkswoede, die hongerig is naar vrijheid. Die muur is die van de ‘Verboden stad van Washington’ die de globalistische elites beschermt.

Tot het allerlaatste ogenblik heeft dit gesloten en moraliserende universum de rangen gesloten door de media, de financiële wereld, en de showbizzwereld samen te brengen, zonder degenen te vergeten die dachten ons de les te moeten spellen over ‘respect voor de anderen’, maar niet konden nalaten de ‘deplorables’ te beledigen.

Dit indrukwekkend machtsblok – dat ook in Europa zijn klonen telt – is nu overwonnen door de democratische beweging die Trump heeft weten op te wekken en te mobiliseren.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 9 november 2016

Chinese miljonairspopulatie groeit met ruim 10 procent per jaar

In China is één op duizend inwoners een multimiljonair. Dat staat in een rapport van het bureau Hurun op basis van cijfers van het Chinese National Bureau of Statistics. In totaal telde het land in mei van dit jaar 1,34 miljoen multimiljonairs.

Dat betekende een stijging met 10,7 procent tegenover vorig jaar. De grootste concentratie multimiljonairs is terug te vinden in de provincie Guangdong, die Peking heeft ingehaald. In Guangdong konden in totaal 240.000 multimiljonairs worden geteld.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 9 november 2016

Poetin feliciteert Trump en hoopt op een ‘vruchtbare’ samenwerking

Russisch president Vladimir Poetin was een van de eerste internationale leiders om nieuw verkozen president van de Verenigde Staten, Donald Trump, te feliciteren. In zijn bericht benadrukte Poetin het vertrouwen om een positieve dialoog te voeren tussen de 2 wereldleiders.

Poetin uitte de hoop dat hij samen met Trump de internationale spanningen tussen beide landen kan wegwerken:

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 9 november 2016

Wereldleiders reageren op overwinning Trump

Vanuit de hele wereld komen er reacties binnen op de uitslag van de Amerikaanse verkiezingen. De EU wil graag snel met Trump in overleg, om verschillende actuele thema’s als veiligheid, klimaat en terreurbestrijding te bespreken. Hieronder een kort overzicht.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 9 november 2016

Misprijzen voor Jan-met-de-pet werd Clinton fataal

De campagne was de vuilste die we ooit in een democratisch land zagen. Het leek wel een keuze tussen de pest en de cholera. Trump stak de hellevaart naar een gore en vulgaire campagne zeker in gang en wakkerde dat hard aan met beledigingen van veel zwarte schapen in binnen- en buitenland. Hoe gaat die straks nog met zoveel beledigde burgers en met andere regeringsleiders door één deur kunnen? Of ze zullen allemaal zeer snel eieren kiezen voor hun geld?