EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
28
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37251 tot 37255
Geplaatst op: vrijdag 28 december 2012

Grafieken: Prijzen goud en zilver nog steeds in stijgende trend

King World News plaatste deze week een aantal interessante grafieken over de goudprijs en de zilverprijs. De grafieken werden ingestuurd door Nick Liard van ShareLynx uit Australië. Een tweetal andere grafieken laat zien hoe het bezit van goud en zilver onder beleggingsfondsen en in het beheer van ETF's is toegenomen. De stijgende lijnen maken duidelijk dat steeds meer beleggers belangstelling hebben voor zowel goud als zilver.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 28 december 2012

Wall Street kijkt naar Washington

De beurzen in New York stonden vrijdag in het rood. Beleggers lijken de hoop te verliezen dat Amerikaanse politici er nog voor de jaarwisseling in slagen een akkoord te sluiten waarmee de gevreesde 'fiscal cliff' kan worden voorkomen.

De Dow-Jonesindex noteerde in de tussentijdse handel 0,5 procent lager op 13.026 punten. De S&P 500 zakte 0,5 procent tot 1411 punten. De breed samengestelde index gaat nu al 5 handelsdagen op rij omlaag. De technologiegraadmeter Nasdaq verloor 0,3 procent tot 2978 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 28 december 2012

Duitse bunds sluiten licht hoger

Duitse bunds zijn vrijdag iets hoger gesloten, terwijl de voortgang in de begrotingsonderhandelingen het sentiment op de financieringsmarkten blijft bepalen, en Italie wederom succesvol obligaties wist te plaatsen, waarbij de financieringskosten iets opliepen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 28 december 2012

Olieproductie VS hoogst in 19 jaar

De olieproductie in de Verenigde Staten heeft vorige week het hoogste niveau bereikt in 19 jaar. Dat heeft het Amerikaanse energiebureau Energy Information Administration (EIA) vrijdag gemeld.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 28 december 2012

Verlies voor Brusselse beurs

Beleggers wereldwijd maakten zich vandaag zorgen over de naderende deadline voor een akkoord over de Amerikaanse begroting. In Brussel zakte de Bel20 met 0,82 procent tot 2.466,27 punten.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs