EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
54
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37251 tot 37255 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 2 februari 2013

Kijk op de week

Deze week staat Amerika en de valutaoorlog centraal. The American Dream lijkt stilaan een nachtmerrie te worden. Zoals eerder al aangegeven hebben Europa en Amerika met een totaal andere aanpak de financiële crisis bestreden. Europa koos voor zware besparingen, Amerika koos voor massaal geld te printen. Tot voor kort leek Amerika de juiste keuze gemaakt te hebben. Maar is dit nog zo?

In het 4e kwartaal 2012 kromp de Amerikaanse economie met 0,10 %. Er waren in dat kwartaal voor $ 165 miljard aan stimuli en in het totaal werden er $ 312 miljard extra schulden gecreëerd (dit is inclusief die stimuli). Dit resulteerde in

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 2 februari 2013

Record: Argentinië krijgt als eerste land ooit censuur status van IMF vanwege CPI gegevens

The IMF Executive Board found that Argentina's efforts to meet its demands for better GDP and inflation data have "not been sufficient. As a result, the Fund has issued a declaration of censure against Argentina."

The censure decision opened the way to Argentina possibly losing its voting rights at the IMF, or even losing it membership, AFP reported.

Lees verder op co.uk
Geplaatst op: zaterdag 2 februari 2013

Marc Faber: De markten zullen het beleid van de centrale banken afstraffen

De langdurige monetaire versoepeling door de centrale banken zal vroeg of laat een accident veroorzaken, ofwel bij de obligaties ofwel bij de aandelen. Dat zegt Marc Faber in een interview met CNBC

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 2 februari 2013

“Oude wijn in nieuwe zakken”

Het nieuwe jaar is in de US gestart zoals het oude is geëindigd: de tewerkstelling groeide in januari, maar niet aan een voldoende hoog tempo om de werkloosheid noemenswaardig te doen dalen. De nonfarm payrolls groeiden in de eerste maand van het jaar met 157.000.

De werkloosheid nam echter opnieuw toe: 7,9 % in plaats van 7,8 %. Dit nieuws zal niet volstaan om de Fed er toe te brengen haar monetaire politiek te herzien. De januari-cijfers waren maar zus-en-zo, maar daar stond dan wel tegenover dat die voor oktober en november door het Bureau of Labor Statistics naar boven werden aangepast.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 1 februari 2013

Slechte studentenleningen swingen de pan uit in Amerika

In Amerika leven nog veel jongeren in de hoop dat ze via studies aan een goede, goed betaalde job kunnen geraken. Ze zijn daar zelfs voor bereid om zich in de schulden te steken.  Door de slechte economische toestand, is het moeilijk om een job te vinden en deze lening terug te betalen.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs